lauantai 16. tammikuuta 2021

Tammikuun EtäKulinaarikerho

 


Poikkeuksellisena aikana myös kulinaarikerhossa puhaltavat uudet tuulet! :)

Hyvien Marttojen vuoden ensimmäinen kulinaarikerho toteutetaan to 28.1. klo 18 alkaen etänä teemalla ”Ruokaa kotiinkuljetuksella”. Tapahtuma toteutetaan käyttäen Jitsi Meet -sovellusta* ja liittymislinkki iltaan lähetetään erikseen tapahtumaan ilmoittautuneille.

Aloitamme illan kulinaarimartan johdolla tutustuen erilaisiin ruokalähettipalveluihin kuten Woltiin ja Foodoraan. Jokainen osallistuja valitsee itseään kiinnostavan ravintolan ja kokeilee tilata täältä ruokaa kotiinkuljetuksella. Kannattaa valita itselleen jokin ihan uusi paikka, jos tilailu on jo tullut lempparipaikasta tutuksi! Luvassa vertailua ruuan makuun, kuljetusnopeuteen ja kokemukseen liittyen; meneekö jatkoon?

Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat tilaamasi ruuan itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät! Iltaan voi osallistua myös vain kuuntelemaan ja omia ruokia nauttimaan, tilaaminen ei ole pakollista. Kameran saa halutessaan myös ottaa pois päältä ja olla mukana vain äänen kautta. 


Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 26.1. tästä linkistä


*Jitsi Meet on ilmainen eikä kysy henkilötietoja tai vaadi rekisteröitymistä. Se toimii selaimilla sekä Android- ja Apple-laitteilla. Tietokoneessa Jitsi Meet toimii suoraan selaimella; klikkaa vain linkkiä. Puhelimella Jitsiä voi käyttää Jitsi Meet mobiilisovelluksen kautta.

Jos on ongelmia/kysyttävää etätapahtumaan tai Jitsiin liittyen, laita viestiä hyvat.martat(at)gmail.com.

Tervetuloa herkuttelemaan!



Ei kommentteja: