maanantai 19. huhtikuuta 2021

Etäkirja- & kässäkerho 11.5.2021


Toukokuun kirjakerhossa teemanamme on, kevään etenemiseen sopivasti, luonto. Tavalliseen tapaan valitset lukemasi teoksen itse. Teemaan hyvin sopivia teoksia ovat esimerkiksi lintu- tai eläinbongausoppaat, kalastusoppaat kuten myös fiktiiviset tarinat, joissa luonto on vahvasti läsnä. Viestin lopusta löydät pari teeman mukaista kirjavinkkiä.

Mukaan voi myös tulla tekemään omia käsitöitä tai vain kuuntelemaan keskustelua kirjoista ja ehkä nappaamaan hyviä lukuvinkkejä. Kirja- ja kässäkerhoon ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet. Tapahtuma on ilmainen.

Kirja- ja kässäkerho järjestetään myös toukokuussa etänä Jitsi Meet -sovelluksen kautta. Linkki etätapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen mukana.

Toukokuun kirja- ja kässäkerhon tapaaminen järjestetään tiistaina 11.5. kello 19 alkaen. Ilmoittautumaan tapahtumaan pääset tästä linkistä! Ilmoittautuminen päättyy 9.5. Mikäli kirja- ja kässäkerhosta herää kysymyksiä tai joudut perumaan osallistumisesi, laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com.


Kirjavinkit:

Charles Darwin: Lajien synty

Teos, jonka pohjalta on syntynyt yksi merkittävimmistä tieteellisistä teorioista, evoluutioteoria. Luettuasi tämän teoksen olet oppinut jotakin oleellista tieteen historiasta. Tai jos et ole, voit ainakin kehuskella kaikille lukeneesi Darwinin Lajien synnyn.


Richard Adams: Ruohometsän kansa

Klassikkofantasiaromaani kaniinien pakomatkasta ja pyrkimyksestä löytää joukkiolleen uusi koti.

Ei kommentteja: