perjantai 23. huhtikuuta 2021

Etäkulinaarikerho kokoontuu jälleen herkuttelemaan!



Seuraavaa HyMin kulinaarikerhoa vietetään etäyhteyksin tiistaina 4.5. klo 18 alkaen! Tällä kertaa teemanamme on nepalilainen ruoka ja illan aikana on mahdollista tilata itselleen ruokalähettipalvelua hyödyntäen ateria kotiin herkuteltavaksi. Iltaan voi osallistua myös vain kuuntelemaan ja omia ruokia nauttimaan, tilaaminen ei ole pakollista. 


Aloitamme illan tutustumalla ruokalähettipalveluiden tarjontaan ja valitsemalla mieleisen aterian kotiin tilattavaksi. Voit myös halutessasi tilata aterian etukäteen. Luvassa vertailua ruuan makuun, kuljetusnopeuteen ja kokemukseen liittyen; meneekö jatkoon? Tapahtuma toteutetaan käyttäen Jitsi Meet -sovellusta* ja liittymislinkki iltaan lähetetään erikseen tapahtumaan ilmoittautuneille.

  • Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat tilaamasi ruoan itse.
  • Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät
  • Kameran saa halutessaan myös ottaa pois päältä ja olla mukana vain äänen kautta. 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään sunnuntaina 2.5.



Nähdään uusien ruokaelämysten parissa!



*Jitsi Meet on ilmainen eikä kysy henkilötietoja tai vaadi rekisteröitymistä. Se toimii selaimilla sekä Android- ja Apple-laitteilla. Tietokoneessa Jitsi Meet toimii suoraan selaimella; klikkaa vain linkkiä. Puhelimella Jitsiä voi käyttää Jitsi Meet mobiilisovelluksen kautta tai selaimella.


Jos on ongelmia/kysyttävää etätapahtumaan tai Jitsiin liittyen, laita viestiä hyvat.martat(at)gmail.com.



Ei kommentteja: