keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Kirja- & kässäkerho 18.8.2021


Elokuun kirjakerhossa sukellamme muistoihin, kun teemanamme on lapsuuden suosikkikirja. Voit siis vapaasti valita luettavaksesi jonkin kirjan, jonka muistat olleen sinulle erityisen rakas tai merkityksellinen lapsena tai nuorena, oli kyseessä sitten lempi-iltasatu, vähän isommille lapsille suunnattu seikkailuromaani tai tietokirja sinua lapsena kiehtoneesta aiheesta.

Mukaan voi myös tulla tekemään omia käsitöitä tai vain kuuntelemaan muiden osanottajien lapsuusmuistoja. Kirja- ja kässäkerhoon ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet.

Elokuussa kirja- ja kässäkerho kokoontuu Keskuskadun Robert’s Coffeessa keskiviikkona 18.8. klo 18 alkaen. Kahvila sijaitsee Citycenterissä osoitteessa Keskuskatu 8, Ateneumia vastapäätä. Voit tulla paikalle myös myöhemmin, mutta ilmoitathan tästä tapahtumanjärjestäjälle ennakkoon.

Itse tapahtuma on maksuton, mutta mahdolliset ostokset kahvilassa ovat omakustanteisia.

Huomaathan, että tapahtuman järjestelyihin voidaan joutua tekemään muutoksia, mikäli koronarajoituksia kiristetään nykyisestä. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan tarvittaessa Hyvien Marttojen blogissa ja ilmoittautuneille sähköpostitse.

Voit ilmoittautua kirja- ja kässäkerhoon tällä lomakkeella! Ilmoittautuminen päättyy 15.8. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tapahtumaan liittyen tai joudut perumaan osallistumisesi, lähetä viestiä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.

Ei kommentteja: