lauantai 14. elokuuta 2021

Retki seikkailupuisto KORKEEseen!



Tervetuloa Hyvien Marttojen huimapäiseen seuraan seikkailupuisto KORKEEeen Mustikkamaalle sunnuntaina 22.8. klo 12 alkaen! Mukaan ovat tervetulleita niin jäsenet kuin myös ei-vielä-jäsenet! Seikkailuaikaa jokaisella on enintään 3 tuntia. Tapahtumalla on säävaraus.

Liikkuminen seikkailupuistossa ei vaadi mitään erityistaitoja ja jokainen voi edetä radoilla omaan tahtiinsa itselleen sopiviksi katsomillaan radoilla. Eri tehtävät kehittävät koordinaatiota sekä tasapainoa hauskalla ja haastavalla tavalla. Ja samalla saa raitista ulkoilmaa ja liikuntaa!


SIJAINTI

Seikkailupuistoon löydät suuntaamalla osoitteeseen Mustikkamaanpolku. Korkee Mustikkamaa sijaitsee Mustikkamaan saaressa aivan Korkeasaaren kupeessa ja puistosta onkin nopeat kulkuyhteydet Helsingin keskustaan esim. metrolla (lähimmät asemat Kalasatama ja Kulosaari) tai bussilla nro 16. Autoille on myös parkkipaikkoja lähellä. Voit lukea KORKEEsta lisää täältä.


OTA MUKAAN

Hanskat ovat kiipeilyyn pakolliset, voit tuoda omat tai ostaa paikan päältä 3,50€/kpl.

Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).


HINTA

Hyvät Martat sponsoroi jäseniensä osallistumista 10€ alennuksella, JEE!

Eli retken hinta Hyvien Marttojen jäsenille on Opiskelijalle, varusmiehelle tai eläkeläiselle 12€ ja Aikuiselle 16€. Ei-vielä-jäsenille liput ovat normaalihintaiset: Opiskelija, varusmies tai eläkeläinen 22€ ja Aikuinen 26€.


ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu mukaan tähän huimaan elämykseen etukäteen 
tästä linkistä ja tee se viimeistään perjantaina 20.8.!


*Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtumalla on säävaraus ja tapahtuman mahdollisessa peruuntumistilanteessa osallistujat saavat osallistumismaksunsa takaisin.


Tervetuloa!

Ei kommentteja: