tiistai 17. elokuuta 2021

Retki Pirttimäkeen 28.8.





Tervetuloa mukaan retkeilemään Pirttimäkeen la 28.8 :D


Teemme retken Espoon Pirttimäen ulkoilualueelle, jossa kuljemme yhdessä ulkoilureitin (ei tarvitse kumppareita) ja pysähdymme keittokatokselle paistamaan retkimuonaa. Tapaamme kahvila Ukénin edustalla klo 13, josta aloitamme retken, jolle kannattaa varata aikaa noin neljä tuntia.

Retkellä paistamme tikkupullaa, suklaabanaaneja ja tasapainoksi makealle jotain pientä suolaista on suunnitteilla myös :D Tapahtuman syötävissä löytyy vaihtoehtoja myös gluteenittomina ja vegaanisina. Juomaksi osallistujille varaamme pillimehut mukaan, mutta suosittelemme jokaista ottamaan retkelle mukaan lisäksi oman juomapullon.

Tapahtumaan voi osallistua olet jäsen tai et, mutta ei-jäseniltä perimme osallistumismaksuna 5e*. Jäsenille tapahtuma on ilmainen.

Tapahtumalla on säävaraus. 



Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.8 tästä linkistä.



Nähdään retkeilyn merkeissä!



*Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 25.8 saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et pääsisikään tulemaan paikalle. Tällöin voit hankkia tilallesi myös toisen osallistujan.


Jos on kysyttävää, älä epäröi laittaa viestiä hyvat.martat(at)gmail.com :)

Ei kommentteja: