keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Lauantaikässä Keskuskadun Robert's Coffeessa!


Hyvien Marttojen kässäkerho kokoontuu jatkossa joka kuun toisena lauantaina! Kokoontumisia jatketaan tällä aikataululla ainakin vuoden loppuun asti.

Tulossa olevat tapaamiset:
la 9.10. klo 17
la 13.11. klo 17
la 11.12. klo 17

Tapaamispaikkanamme on Keskuskadun Robert’s Coffee (osoitteessa Keskuskatu 8), joka sijaitsee Citycenterissä Ateneumia vastapäätä. Lauantaikässän tapaaminen alkaa klo 17, mutta paikalle voi tulla myöhemminkin.

Voit tulla kässäkerhoon tekemään omaa käsityötäsi tai myös ilman käsityötä vaihtamaan kuulumisia muiden kanssa ja ammentamaan ideoita omiin käsityöprojekteihin. Vaikkei tapaamisissamme ole varsinaista käsityöopetusta, voi järjestäjältä (ja ehkä myös muilta osallistujilta) kysellä halutessaan vinkkejä omien projektien toteutukseen. Autamme muita käsityöharrastajia parhaamme mukaan!

Lauantaikässään ovat tervetulleita sekä HyMin jäsenet että ei-jäsenet.

Lauantaikässään ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan voit osallistua omien aikataulujesi mukaan. Tapahtumavastaava odottelee osallistujia noin puoli tuntia tapahtuman alkamisesta lukien, joten jos saavut myöhemmin, laitathan viestiä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com, niin hän tietää olla poistumatta paikalta, mikäli muita ei ole tullut.

Tapahtuma on maksuton, mutta mahdolliset ostokset kahvilassa ovat omakustanteisia.

Ei kommentteja: