maanantai 1. marraskuuta 2021

Kirja- & kässäkerho 23.11.2021


Marraskuussa tassuttelemme karvakamujen maailmaan, kun kirjakerhon teemana ovat lemmikit. Lukemasi teoksen valitset totuttuun tapaan itse. Luettava teos voi olla esimerkiksi lemmikinhoito-opas, tietokirja lemmikkien historiasta tai kaunokirja, jossa lemmikit ovat pääosassa tai tärkeässä sivuosassa. Viestin lopusta löytyy muutama teemaan sopiva kirjavinkki.

Kirja- ja kässäkerhoon voi tulla myös lukematta mitään kirjaa tekemään omaa käsityötä tai vain kuuntelemaan keskustelua kirjoista. Kerhoon ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet. Osallistuminen on maksutonta.

Marraskuussa kirja- ja kässäkerho kokoontuu tiistaina 23.11. klo 18 alkaen Domus Gaudiumin Alexander-kerhotilassa (osoitteessa Leppäsuonkatu 11). Paikalle voi tulla omien aikataulujen mukaan myös myöhemmin, mutta ilmoitathan tästä ennakkoon esimerkiksi ilmoittautumislomakkeen Lisätietoa tapahtumanjärjestäjälle -kohdassa.

Hyvien Marttojen puolesta kerhossa on tarjolla teetä, mutta voit ottaa mukaan myös omia eväitä.

Ilmoittautuminen kirja- ja kässäkerhoon tapahtuu tällä lomakkeella! Ilmoittautuminen päättyy 21.11. (Jos huomaat unohtaneesi ilmoittautua ennen lomakkeen sulkeutumista, voit ilmoittautua sähköpostitse myöhemminkin. Tapahtuman viestintää varten on kuitenkin toivottavaa suosia lomaketta.)

Mikäli sinulla tulee jotakin kysyttävää tapahtumaan liittyen tai joudut perumaan osallistumisesi, ota yhteyttä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.


Kirjavinkit:

Petri Pietiläinen: Kissojen maailmanhistoria ja Koirien maailmanhistoria

Jo nimet kertovat, mistä näissä tietokirjoissa on kyse: ihmiskunnan suosituimpien lemmikkien historiasta lajien syntyajoista tähän päivään. Näistä Pietiläisen kirjoista löytyy luettavaa sekä kissa-, koira- että historiaihmisille.


Jack London: Erämaan kutsu

Lemmikkikoirasta kasvaa selviytyjä Alaskan karuissa maisemissa tässä Jack Londonin seikkailuklassikossa.


Stephen King: Uinu, uinu, lemmikkini

Kannattaa katsoa, mihin lemmikkinsä hautaa, tai se palaa takaisin. Eikä välttämättä entistä suloisempana karvapallona… Tämä kauhukirjallisuuden klassikko ei sovi herkimmille.

Ei kommentteja: