keskiviikko 8. joulukuuta 2021

HyMin pikkujoulut: Maalausta, viiniä ja jouluherkkuja 16.12.2021


HyMin pikkujoulut: Maalausta, viiniä ja jouluherkkuja 16.12.2021 klo 17 alkaen


Nimi kertoo jo kaiken: illan ohjelmassa on maalaamista, viinien ja glögien maistelua sekä jouluisista herkuista nauttimista; eikö kuulostakin upealta! Vietetään siis aikaa yhdessä ja päätetään marttailuvuosi 2021 päästäen luovuus valloilleen ja juhlallisesti nautiskellen! Tarjolla on alkoholittomia ja alkoholillisia juomia.

Ilta järjestetään Domus Gaudiumilla tilassa Seppele (osoitteessa Leppäsuonkatu 11, Helsinki). Pikkujoulut kestävät noin 3h, mutta aiemminkin saa lähteä omien aikataulujen mukaan.

Osallistumismaksu HyMin jäsenille on 5€ ja ei-vielä-jäsenille 10€.

Tapahtumassa on käytössä koronapassi, eli tapahtumaan ilmoittautuneet esittävät hyväksytyn koronapassin tapahtumaan saapuessaan (lisätietoja koronapassista ja sen hankkimisesta löydät täältä).

Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, jonka jälkeen lomake sulkeutuu automaattisesti. 
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 14.12.

*Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 14.12. saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et pääsisikään tulemaan paikalle. Tällöin voit hankkia tilallesi myös toisen osallistujan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! <3

Ei kommentteja: