keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Kirja- & kässäkerho 25.1.2022


Vuoden 2022 ensimmäisessä kirjakerhossa kyselemme kirjasuosituksia muilta ihmisiltä. Ajatuksena on siis kysyä sukulaiselta, ystävältä, muulta tutulta tai miksei tuntemattomaltakin tämän lempikirjaa tai muuta kirjaa, jota tämä suosittelee luettavaksi, ja lukea se. Perusteluja suositukselle saa kysyä (ja kertoa myös muille kerholaisille), mutta ei ole pakko.

Kirja- ja kässäkerhoon ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet. Paikalle voi tulla myös lukematta mitään tekemään omaa käsityötä tai vain viettämään iltaa hauskassa seurassa.
 
HUOM!  TAPAAMISPAIKKA MUUTTUNUT

Ensi vuoden ensimmäinen kirja- ja kässäkerho järjestetään tiistaina 25.1. klo 18 alkaen.
 Huonontuneen koronatilanteen vuoksi tapaaminen järjestetään etänä. Etäkokousalustana käytämme Jitsi Meet -sovellusta, joka toimii tietokoneella selaimella ja tabletilla tai puhelimella ilmaisen sovelluksen kautta. Linkki etätapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse tapahtumamuistutuksen mukana.

Kirja- ja kässäkerho on kaikille osallistujille maksuton.

Ilmoittautumaan tapahtumaan pääset tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 23.1. (Tosin, jos huomaat unohtaneesi, sähköpostitse voi ilmoittautua myöhemminkin. Lomakkeen käyttäminen olisi kuitenkin tapahtumaan liittyvää viestintää varten toivottavaa.☺) Lomakkeen täytettyäsi saat heti ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi, minkä lisäksi ilmoittautuneille lähetetään muistutus tapahtumasta sitä edeltävänä päivänä.

Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää tapahtumasta tai joudut perumaan osallistumisesi, laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.

Ei kommentteja: