keskiviikko 6. toukokuuta 2015

En garde!

Hyvät Martat lähtee tutustumaan miekkailun saloihin Pasilaan 5.6. klo 18. Miekkailuun menee aikaa 1,5-2 h. Ohjelmassa mm. lyhyt lajiesittely, lyhyt lämmittely ja venyttely ja lyhyen lyhyt alkeiskurssi, jonka jälkeen pääsemme ottelemaan keskenämme sähköisellä merkitsijäsysteemillä.

Mukaan tarvitset ainoastaan sopivan joustavat urheiluvaatteet (t-paita ja verkkarit käy hyvin) ja sisätossut. Muut varusteet sisältyvät hintaan.

Osallistujamäärä on minimissään 10 henkilöä ja maksimissaan 15.

Hyvä tietää:
  • HyM-jäsenille hinta on 22 e/hlö ja muille 30 e/hlö.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja pyydämme osallistujia maksamaan osallistumismaksun mahdollisimman pian, kun HyM on vahvistanut ilmoittautumisesi.
  • Sitovat ilmoittautumiset 22.5. mennessä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com. Ilmoitathan viestissä oletko Hyvien Marttojen jäsen.
  • 22 5. jälkeen tulleet peruutukset velvoittavat osallistujan suorittamaan osallistumismaksun kokonaisuudessaan TAI etsimään korvaavan osallistujan.
Salin löytää parhaiten osoitteella Kyllikinkatu 10 Länsi-Pasilassa. Ratikka 7a ja b risteävät salin edessä Kyllikinportti-nimisellä pysäkillä. Pasilan asemalta on n 7 min kävelymatka. Lisätietoa Helsingin miekkailijoista

Nähdään Pasilassa!

Ei kommentteja: