keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tietoa uusille, vanhoille ja tuleville jäsenille..

Mikä ihmeen HyM ja miten siihen pääsee mukaan?

Hyvät Martat ry eli tuttavallisemmin HyM on nuorekas marttayhdistys, joka sukeltaa rohkeasti uusien kokemusten maailmaan. Yhdistykseemme ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen, koulutustaustaan tai harrastuksiin katsomatta. Jäsenistämme löytyykin niin yliopisto- kuin korkeakouluopiskelijoita, vastavalmistuneita sekä jo pidempään työelämässä olleita, miehiä ja naisia.

HyM:in hallituksessa toimivat vapaaehtoiset, jotka ideoivat jäsenille mielenkiintoista ohjelmaa. Jokainen vapaaehtoinen on oma persoonansa, joten tapahtuma on aina tekijänsä näköinen. Ohjelmaa järjestetään ensisijaisesti jäseniämme varten, joten jos sinulla on joku tapahtumaidea, jonka haluaisit toteuttaa, älä epäröi laittaa siitä viestiä. Yksin ei tarvitse vastuuta kantaa, mutta sekin onnistuu jos haluat.

Tapahtumista ilmoitetaan blogissamme (Tapahtumat-sivu), facebookissa sekä postituslistalla. Mukaan pääset noudattamalla mainoksen ilmoittautumisohjeita. Useimmat tapahtumat ovat kaikille avoimia eikä jäsenyyttä vaadita.

Koska tapahtumien järjestäminen ei ole ilmaista, pyydämme usein ulkopuolisilta osallistumismaksun tapahtumiimme. Jos tapahtuma on kolmannen tahon, esimerkiksi yrityksen järjestämä, maksavat usein myös jäsenemme osallistumisesta. Jäsenyys kuitenkin mahdollistaa sen, että osallistumismaksu on usein edullisempi. Tällöin HyM sponssaa ihanille jäsenilleen osan kokemuksesta! Lähes poikkeuksetta itse järjestettävät tapahtumat ovat jäsenillemme ilmaisia.

Tapahtumiin on pääasiassa sitova ennakkoilmoittautuminen, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin huomata, että olemme mitoittaneet esimerkiksi leivontaillan raaka-aineet suuremmalle osallistujamäärälle kuin paikalle on saapunut. Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa todellakin sitä, että jos ilmoittaudut tapahtumaan, sinulla on velvollisuus suorittaa mainoksessa ilmoitettu maksu tilillemme. Jos et pääse tapahtumaan, voit yrittää saada tilallesi toisen henkilön. Jos tapahtuma perutaan HyMin puolesta, esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän takia, rahat luonnollisesti palautetaan!


Minkälaisia tapahtumia me sitten järjestämme? Vaikka mitä!

Kokkailemme ja leivomme yhdessä, tutustumme erilaisiin ravintoloihin kulinaarikerhossa, harrastamme käsitöitä käsityökerhossa ja kokeilemme erilaisia lajeja kuten tankotanssia, miekkailua sekä SUP lautailua. Excut ovat myös osa toimintaamme; olemme muun muassa vierailleet Vallila Interiorissa, GR8-keskuksessa sekä SPR:llä. Uuden oppiminen, tekeminen ja kokeminen yhdessä on meidän juttumme! Kiitos Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan meillä on kerhotila keittiöineen Domus Gaudiumilla Alexander-kerhotilassa, jossa onnistuu marttaillan jos toisenkin järjestäminen.





                              TERVETULOA MUKAAN KESÄN MARTTARIENTOIHIN!

Ei kommentteja: