tiistai 12. toukokuuta 2015

Golf-mailaa käteen 11.6.2015

Oletko aina halunnut kokeilla golfia, mutta et ole halunnut varata kallista green card -kurssia? Nyt on sinun tilaisuutesi päästä kokeilemaan lajia helposti, sillä Hyvät Martat lähtee tutustumaan golfin tekniikkaan ja pelaamiseen 11.6. klo 17-20 Laajasalon golfkentällä.

Ilta sisältää tunnin tekniikkaharjoitukset valmentajan opastuksella ja tutustumisen golfiin. Tekniikasta käydään läpi peruslyönti, chippi ja putti. Lisäksi puhutaan vähän säännöistä sekä pelataan kierros kentällä lainavälineillä, jolloin kaikkea oppimaansa pääsee kokeilemaan oikeassa pelissä 6 väyläisellä par-3 kentällä. Aikaa illan ohjelmaan menee kolmisen tuntia.

Ryhmään mahtuu maksimissaan 8 henkilöä, joten varaa nopeasti paikkasi! Kurssi toteutuu, mikäli saadaan 4 ilmoittautunutta.

Mukaan tarvitset ainoastaan sään mukaisen ulkoiluvarustuksen. Kentän kupeessa olevalta kesäterassilta saa kahvituksen lisäksi salaatteja, pizzaa ja virvokkeita.

Hyvä tietää:
  • HyM-jäsenille hinta on 25 e/hlö ja muille 35 e/hlö. Ilmoitathan, jos sinulla on jo mailat niin hintaa on mahdollista saada alemmaksi.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja pyydämme osallistujia maksamaan osallistumismaksun mahdollisimman pian, kun HyM on vahvistanut ilmoittautumisesi.
  • Sitovat ilmoittautumiset 29.5. mennessä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com. Ilmoitathan viestissä oletko Hyvien Marttojen jäsen.
  • 29.5. jälkeen tulleet peruutukset velvoittavat osallistujan suorittamaan osallistumismaksun kokonaisuudessaan tai etsimään korvaavan osallistujan.

Ei kommentteja: