Tammikuun toisella viikolla kaksi jäsentämme järjestivät Hyville Martoille chili-illan. Tapahtuma oli osa I-taitoavain -suoritusta. Voit lukea lisää marttojen taitoavaimista
täältä. Saimme vinkkejä chilien kotikasvatukseen ja pääsimme istuttamaan itsellemme muutaman chilin siemenen. Keittiön puolella kokkasimme monenlaista maistuvaa chilillä maustettuna. Kasvisnakit olivat herkullisia. Jälkiruoaksi nautittu chili-pekaanipähkinä-avokado -kakku oli niin suurta herkkua, että se katosi parempiin uihin ennen kuin ehdimme edes valokuvaa napata.
|
Chiles en Nogada (soijalla täytetyt vihreät paprikat) |
|
Paholaisenhilloa ja avjar-kastiketta (munakoisopohjainen kastike) |
|
Gluteeniton sämpylä kotitekoisilla kasvisnakeilla |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti