Vuoden alussa HyM piti järjestöillan, jonka tarkoitus oli kerätä tapahtumaideoita. Ruoka-aiheisten iltojen teemaksi toivottiin vegaanista-, gluteiinitonta- tai jonkin tietyn raaka-aineen ympärille rakentuvaa iltaa. Siitä se ajatus sitten lähti ja HyMin ruokamartta suunnitteli toteutettavaksi Kikherneillan, jossa yhdistyivät kaikki edellä mainitut toiveet.
Ilta kului nopeasti kokkaillessa alkupalaksi kikherne-jogurttimaljoja ja avokadotäytteisiä kikhernemunakkaita. Molemmat herkut olivat täysin vegaanisia, nimistään huolimatta.
Pääruuaksi valmistettiin pavuilla täytettyjä bataatteja sekä juuresspagettia, joka viimeisteltiin kikherne-avokadohummuksella sekä parapähkinäpäällysteellä.
Illallisen kruunasi munaton marenkikakku, jonka pääraaka-aine oli säilykekikherneiden liemi.
Lisää kuvia löydät facebookistamme!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti