torstai 5. huhtikuuta 2018

Pitsiliina-ilta 11.4 klo 18

Tervetuloa kerhohuoneelle keskiviikkona 11.4. klo 18 alkaen opettelemaan virkattujen pitsiliinojen tekemistä! Pitsiliinat eivät ole vain mummojen juttu vaan niistä voi tehdä langan väriä ja mallia vaihtamalla sisustuksen virkistäviä yksityiskohtia. Lähdemme alkeista ja yksinkertaisesta mallista liikkeelle, joten aiempaa virkkauskokemusta ei tarvitse olla. Jos olemme nopeita, jokaisella on lähtiessään oma pyöreä pitsiliina kotiin vietäväksi (halkaisija noin 17 cm).

Tarkoituksena on perehtyä virkkauksessa käytettyihin erilaisiin silmukoihin ja niiden yhdistelemismahdollisuuksiin. Illan aikana tulet oppimaan, miten ketjusilmukoita, kiinteitä silmukoita, puolipylväitä ja pylväitä yhdistellen saa aikaan toinen toistaan erikoisempia pitsiliinoja. Jos sormesi syyhyävät jo päästä työn ääreen, voit harjoitella ja tutustua silmukoihin etukäteen Youtube-videoiden avulla napsauttamalla linkkiä: Virkkauksen perussilmukat, Suuri Käsityö

Voit halutessasi ottaa mukaan omia puuvillalankoja ja virkkuukoukkuja (paksuus 2 ½ -3). Varaamme osallistujille myös tarvittavia materiaaleja, mutta omien virkkuukoukkujen tuominen on suositeltavaa oikean koon vuoksi.

HyMin jäsenille ilta on ilmainen, muilta perimme 10€ osallistumismaksun.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 9.4. oheisella linkillä:

https://goo.gl/forms/qQrGedeP4Blj0LQ72


Tervetuloa!
 

Ei kommentteja: