perjantai 27. huhtikuuta 2018

Yhteistyö Tunne Rintasi ry:n kanssa

Jokunen hetki sitten tipahti Hyvien Marttojen sähköpostiin ehdotus ryhtyä jonkinlaiseen yhteistyöhön Tunne Rintasi ry:n kanssa. HyMiläiset suhtautuvat kaikkeen uuteen innolla ja mielenkiinnolla ja näin ollen hallituslaisia suunnisti rautainen joukko tapaamaan tämän kansalais- ja kansanterveysjärjestön henkilökuntaa. Oli talvi. Oli pakkasta ja lunta. Mutta tapaamisen jälkeen oli lämmin fiilis. Ja päällimmäisenä tunne, että tästä tulee mahtavaa!


Tunne Rintasi ry on valtakunnallinen kansalais- ja kansanterveysjärjestö, jonka tarkoitus on rintasyövän varhaistoteamisen edistäminen. Varhaisessa toteamisessa rintojen omatarkkailulla on tärkeä rooli. Tutkimusten mukaan varhainen toteaminen helpottaa rintasyövän hoitoa, alentaa hoitokustannuksia ja pienentää kuolleisuutta. Yhdistys kannustaa ja opastaa kaikenikäisiä rintojen omatarkkailuun.


Koska me HyMissä haluamme olla mukana edistämässä tätä tärkeää asiaa, haluamme kutsua sinut yhdessä ystäväsi/perheenjäsenesi/puolisosi tai vaikka naapurisi kanssa HyMin ja tunne Rintasi ry:n ensimmäiseen yhteistyötapahtumaan 16.5 klo 18 alkaen.
 
Illan aikana opimme rintojen omatarkkailusta ja sen tärkeydestä. Lisäksi nautimme pientä syötävää. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja mukaan mahtuu ensimmäiset 12 ilmoittautunutta. 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä: https://goo.gl/forms/FV0hNUZjbZt4Y9YD2


Tutustu Tunne Rintasi ry:n toimintaan:

Ei kommentteja: