maanantai 21. toukokuuta 2018

HyM goes Prison Island 15.6 klo 19.15

"Laita taitosi äärimmäiselle koetukselle. Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu"

Lähde HyMiläisten kanssa ratkomaan Prison Islandin tehtäviä perjantaina 15.6 klo 19.15 alkaen Salmisaareen. Tapahtuma maksaa jäsenillemme 10 € ja ei-jäsenille 18 €. Maksu tulee suorittaa etukäteen HyMin tilille (maksutiedot saat ilmoittautumisesi jälkeen). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.6. Tapahtumaan mahtuu yhdeksän ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan.

Paikalla tulee olla 15 min ennen pelin alkua eli viimeistään 19.15. Peli alkaa 19.30 mutta ennen tätä jakaudumme joukkueisiin ja kuulemme toimintaohjeet henkilökunnalta.

Pelivarusteiksi sopivat rennot vapaa-ajan vaatteet, t-paita ja tennarit. Huomioithan, että Prison Islandissa ei ole erillisiä pukuhuoneita, mutta liikuntakeskuksen (Salmisaaren Liikuntakeskus Energiakatu 3, 2. krs, 00180 Helsinki) yhteiskäytössä olevat pukuhuone- ja suihkutilat samassa kerroksessa ovat asiakkaiden käytettävissä.

Ilmoittautumislomake kerää sähköpostiosoitteet vastauskuittauksen lähettämistä varten. Erillistä vahvistusta mukaan mahtumisesta ei lähetetä (lomake sulkeutuu automaattisesti kun tapahtuma on täynnä). Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen annat samalla Hyville Martoille oikeuden tallentaa lomakkeelle täytetyt tiedot määräajaksi tilastointia varten. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.


Lisätietoa: http://www.prisonisland.fi/


Ilmoittaudu mukaan: https://goo.gl/forms/qIR6JiipYespKduF2

Ei kommentteja: