sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Sirkkailta 22.5


Oletko maistanut jo sirkkatuotteita? EU:n uuselintarvikeasetuksen uuden tulkinnan myötä kauppoihin on ilmestynyt erilaisia sirkkaa sisältäviä elintarvikkeita, kuten leipää, mysliä, energiapatukoita ja suklaata. Nyt Hyvät Martat haluavat selvittää, miltä nämä uudet tuotteet maistuvat.

Tule siis mukaan maistelemaan Hyvien Marttojen kanssa erilaisia sirkkatuotteita 22.5 klo. 18.00 alkaen. Illan aikana maistelemme muun muassa sirkkaleipää, -pastaa sekä -granolaa ja valmistamme helppoja lisukkeita näille.

Tapahtuma on Hyvien Marttojen jäsenille ilmainen ja muille se maksaa 15 euroa. Ei-jäsenen osallistumismaksun maksutiedot saat sähköpostiin ilmoittautumisesi jälkeen. Mukaan mahtuu 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Huomioi, että hyönteisruoka saattaa aiheuttaa allergisen reaktion henkilöille, jotka ovat allergisia äyriäisille, nilviäisille ja pölypunkeille.
  
Tapahtuma järjestetään Hyvien Marttojen kerhohuoneella Domus Gaudiumilla osoitteessa Leppäsuonkatu 11. Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova.  

Ilmoittaudu mukaan 20.5 mennessä oheisella linkillä:

Ei kommentteja: