tiistai 10. syyskuuta 2019

Ilmajoogaa 1.10 klo 18.15

Tapahtuma täyttyi ennätysnopeasti. Etkö mahtunut mukaan? Jos kiinnostuneita tulee tarpeeksi, voimme yrittää järjestää toisen yksityistunnin. Laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com

***

Tiistaina 1.10 klo 18.15. HyM kokoontuu Pole4Fit Pasilaan kokeilemaan ilmajoogaa. Tunti järjestetään yksityistuntina, joten nyt voit tulla matalalla kynnyksellä mukaan tutustumaan uuteen lajiin ja muihin marttoihin.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittaunutta. Osallistuminen maksaa 10€ HyMin jäseniltä ja 15€ ei-vielä HyMin jäseniltä .Maksun voi suorittaa käteisellä, pankkikortilla tai liikuntasetelillä. Jokainen maksaa osallistumisensa paikan päällä. Huomioi kuitenkin, että Ei-jäsenen osuutta tilavuokrasta (5€) ei voi maksaa liikuntaseteleillä vaan se tulee maksaa HyMin tilille tai käteisellä paikan päällä. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.9 täällä. Lisätietoa mm. saapumisohjeet saat ilmoittautumisajan päätyttyä. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova eli jos et pääsekään paikalle, sinun tulee suorittaa osallistumismaksu HyMin tilille. Vaihtoehtoisesti voit hankkia tilallesi toisen osallistujan, joka suorittaa osallistumismaksun.


Mistä ilmajoogassa on kyse:

Ilma- eli aerial-jooga on verrattain nuori joogan laji, joka yhdistää joogaan ilma-akrobatian elementtejä. Akrobatiasta ei kuitenkaan ole kysymys, eikä ilmajoogan harjoittaminen vaadi erityisiä akrobaattisia taitoja. Sen sijaan ilmajoogakankaat ovat meille joogan apuvälineitä, joiden avulla voimme tehdä turvallisesti haastavia asanoita.

Ilmajooga on erittäin monipuolinen harjoitus, josta on hyötyä monin eri tavoin:

-kankaan tarjoama tuki ja painovoima mahdollistaa syvempiä venytyksiä

-stimuloi kehon nestekiertoa, verenkiertoa ja lymfaa

-parantaa ryhtiä notkistamalla ja avaamalla kireitä jänteitä sekä vahvistamalla erityisesti keskivartalon tukilihaksia;

-lieventää painetta selkärangassa

-kehittää tasapainoa sekä vahvistaa kehoa

-mahdollistaa turvallisen vaihtoehdon lattialla tehdyille inversioille, sillä selkärangan ja niskan aluelle ei kohdistu painetta kuten mattojoogassa.


Tarvitset mukaasi seuraavat välineet: juomapullo, rennot ja joustavat vaatteet sekä pitkähihainen paita (huom! paidan tulee peittää kainalot) ja lämpimät sukat loppurentoutusta varten.


Ei koruja, meikkiä, vahvoja hajusteita tai vetoketjullisia vaatteita.

Lisätietoa http://pole4fit.com/sirkus/

Ei kommentteja: