torstai 19. syyskuuta 2019

Neulontabailut 2019 starttaavat pian! Olethan mukana :)


Tervetuloa uppoutumaan syksyn aikana neulonnan saloihin Neulontabailujen muodossa! Tänä vuonna teemanamme ovat villasukat ja neulekehikolla tehdyt pipot! Neulontabailut ovat Hyvien Marttojen tapa toteuttaa Novitan ja Marttojen tempausta ”Tuetaan tulevaisuuden harrastajaa”.


Yleistietoja:

Neulontabailut kokoontuvat joka toinen tiistai viikoilla 39, 41, 43 ja 45. Bailujen päätös järjestetään viikolla 47 herkuttelun ja valmiiden neuleiden höyryttelyn merkeissä! Paikkana Seppele Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki). Tapaamisissa opit harjoittelemaan villasukkien tekemistä vaihe kerrallaan. Lisäksi on mahdollista opetella neulekehikon käyttöä, jonka avulla voi neuloa pipoja, kaulaliinoja ja muita asusteita. Bailut ovat oivallinen tilaisuus saada aikaiseksi jotain ihanaa pukin konttiin tai osallistua Sukat äidille -tempaukseen :)


Ilmoittautuminen tapahtuu jokaiseen Neulontabailujen tapaamiskertaan erikseen. Mukaan ovat tervetulleita vasta-alkajat kuin jo pidempään neulomista harrastaneet!

· Illat ovat ilmaisia Hyvien Marttojen jäsenille! Tämä tarkoittaa, että saat sukkapuikot ja langat käyttöösi paikan päältä!

· Jos et ole vielä Hyvien Marttojen jäsen, Neulontabailujen kokonaishinta on 15€ (sis. opetuksen ja materiaalit kaikilta tapaamiskerroilta). Maksuohjeet saat sähköpostiisi.

Mukaan kannattaa varata halutessaan myös omia lankoja, jos haluaa juuri tietynväriset sukat/pipon. Opettajan ohjuksella kantapäästä ja muista neulontaan liitetyistä vaikeista kohdista selvitään yhdessä ja saadaan itseluottamusta tulevaisuuden projekteja varten!


OSA 1:

Neulontabailujen ensimmäinen kokoontuminen on (viikolla 39) tiistaina 24.9. klo 17 alkaen.

Illan aikana tutustumme neulontaan, tarjolla oleviin materiaaleihin, malli-ideoihin ja aloittelemme villasukkien varsien tekemistä. Lisäksi on mahdollisuus päästä testaamaan neulekehikkoa. Illan kesto noin 3h, mutta voit lähteä jo aiemmin oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen tapaamiseen tästä linkistä viimeistään 23.9. Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään tulemaan paikalle, ilmoitathan esteestäsi.


Onko kysyttävää Neulontabailuihin liittyen? Ota yhteyttä hyvat.martat(at)gmail.com

Tervetuloa mukaan kässäilemään! :)




Ei kommentteja: