keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Tule vapaaehtoiseksi Fuksiseikkailuun 2019!

Fuksiseikkailu on Suomen suurin uusien opiskelijoiden tapahtuma, johon osallistuu lähes 4000 opiskelijaa ja rastinpitäjää.

Ruoalla ei saa leikkiä, eikä kaljanjuonti ole oluenmaistelua – tule oppimaan illallistavoille Hyvien Marttojen ja Akateemisen Olutseuran kanssa!

Hyvät Martat järjestää yhteistyössä Akateemisen Olutseuran kanssa rastin Helsingin yliopiston Fuksiseikkailuun 27.9. Kiinnostaisiko sinua tulla avustamaan rastin pitämisessä? Fuksiseikkailu alkaa klo 16.00 ja kestää klo 20.00 asti. Voit olla mukana rastinjärjestelystä (noin klo 15.30) aina loppusiivoukseen 20.30 asti tai tulla paikalle sinulle sopivana ajankohtana. Paikalla on kokoajan vähintään yksi HyMin ja yksi AOSin jäsen, joten sinun ei tarvitse olla missään vaiheessa yksin rastilla. Vapaaehtoisille on tiedossa pientä syötävää ja juotavaa korvaukseksi avusta :)

Ilmoittaudu mukaan tästä. Muista ilmoittaa lomakkeessa, milloin pääset paikalle ja kuinka kauan pystyt viipyä. Tapahtumajärjestäjä ottaa sinuun yhteyttä lähempänä Fuksiseikkailua. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, lähetä tästä tieto osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com. HyMin ja Aosin rasti sijaitsee kerhotilassamme Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11). 

Lisätietoa fuksiseikkailusta: http://www.fuksiseikkailu.fi/


  

Ei kommentteja: