maanantai 18. marraskuuta 2019

Järjestöilta teemana joulukortit

                                     Christmas Cards, Star, Christmas, Christmas Time
Lokakuun järjestöilta valitettavasti peruuntui, mutta tiistaina 3. joulukuuta klo 17.00 alkaen kokoonnumme uusien tulokkaiden, vanhojen jäsenten ja kaikkien ystävien ja tuttujen kanssa askartelemaan joulukortteja.

Illan aikana askartelemme erilaisia joulukortteja Domus Gaudiumin Seppeleessä (Leppäsuonkatu 11). Tarjolla on hyvää seuraa, upeita tarvikkeita ja herkullisia joulunaposteltavia. Tapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen, eli nyt on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan toimintaan tai ottaa vaikka ystävä mukaan. Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja ilmoittautuminen päättyy 1. joulukuuta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, koska haluamme mahdollistaa kaikkien halukkaiden pääsyn tapahtumaan. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Oletko tietoinen siitä, että loppuvuoden ajan liittyminen Marttoihin on maksutonta? Eli ensimmäinen jäsenmaksu tulee vasta tammikuussa 2020. Nyt on hyvä tilaisuus hyödyntää etu, liittyä jäseneksi ja osallistua esimerkiksi Kananmuna- iltaan 25.11 jäsenhintaan 0 euroa! Lisätietoa liittymisestä jäseneksi löydät täältä ja liittyä jäseneksi voit täältä.




Ei kommentteja: