keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Ruokaelämys Chop Chop:ssa!

PERUTTU !
Valitettavasti kulinaarikerho jouduttiin perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi :(


Marraskuun kulinaarikerho kokoontuu tällä kertaa kauppakeskus Mall of Triplassa!

Ajankohta on ke 27.11. klo 18 ja kohteena ravintola Chop Chop.

Sijainti: Triplan 2. kerros, kerroksen keskiosassa, osoitteessa Fredikanterassi 1, Helsinki.

  • Monipuolisista sushibuffeteistaan tunnettu Luckiefun’s laajensi aasialaisten ravintoloidensa tarjontaa täysin uudella konseptilla. Fuusioaasialaiseen ruokaan keskittyvä Chop Chop tuo suomalaisten ulottuville tirisevän kuumat sizzler-annokset.
  • Nimensä mukaisesti sihisevän tirisevinä pöytiin tarjoiltavat sizzlerit ovat erityisen suosittua ruokaa Aasiassa. Idea on yksinkertainen: raaka-aineet paistetaan tuoreeltaan valurautapannussa, päälle lisätään kastike, ja annos tuodaan kuumassa pannussa pöytään kastikkeen vielä kiehuessa.
  • Sizzlereiden lisäksi ChopChopin ruokalistalle on valittu annoksia, jotka sopivat sizzlereiden makumaailmaan. Korealainen bibimbap ja japanilainen donburi tarjoillaan niin ikään sihisevän kuumana valurautakulhossa.
  • Kaikista annoksista on saatavilla myös vegaaninen versio. Sizzler-annoksen proteiiniksi voi valita seitanin, bibimbap, donburi ja poke bowl on saatavilla myös tofulla. Muutenkin Chop Chopissa käytetään vain kotimaista naudanlihaa ja kanaa, ainoastaan lohi on norjalaista.
Lue lisää ja lähdeuutinen

Menuun voit tutustua etukäteen https://www.chopchop.fi/menu


Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä tiistaina viimeistään 26.11.

Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät!

Tervetuloa uudenlaiselle ruokaelämykselle! :)

Ei kommentteja: