tiistai 26. marraskuuta 2019

PERUTTU Joulukuun kulinaarikerhossa PINCHO NATION!


Tapahtuma on PERUTTU.

Kaipaatko uusia kokemuksia?

Joulukuun kulinaarikerhossa olemme tapamme mukaan syöneet kaikkea muuta kuin jouluruokia!
Nyt ruokakohteenamme on sirkusteemainen applikaatio-ravintola PINCHO NATION!
Ajankohta on pe 13.12. klo 19 ja sijainti Iso Roobertinkatu 10, Helsinki.

Nukketeatteri Sampoon tulijat: Voit yhdistää kulinaarikerhon teatterin yhteyteen! Tällöin siirrymme yhdessä esityksen jälkeen kävellen Pincho Nationiin, välimatka vain 170m.

  • Ruotsalainen ravintolaketju avasi ensimmäisen ravintolansa 2012 Göteborgissa. Helsinkiin ravintola avattiin heinäkuussa 2019. Pincho Nation on ensimmäinen ravintola maailmassa, jonka pöytävaraukset, tilaukset sekä maksaminen hoidetaan applikaatiolla. Konsepti perustuu sirkusmiljööseen ja ruokalistaan, joka koostuu pienistä tapaskokoisista annoksista, juomista sekä jälkiruoista.
  • Ruokalista on ihana sekoitus purilaisia, dumplingeja ja paellaa sekä suussa sulavia jälkiruokia ja värikkäitä cocktaileja. Tarkoitus on, että listalla on jokaiselle jotakin. Ravintolan annosten hinnat vaihtelevat noin 3-5€ välillä ja niiden makumaailmat ovat kansainväliset. Baarin laajassa valikoimassa on myös alkoholittomia juomia.

Herkulliselta näyttävään menuun voit tutustua täällä: https://www.pinchonation.fi/restaurant/fi-helsinki-isoroba/menu

Sovelluksen voit ladata jo valmiiksi täältä: https://www.pinchonation.fi/app Menuun voit tutustua myös tätä kautta, sillä kaikki herkulliset pikkuannokset ja maukkaat juomat on esitelty kuvin.


Ei muuta kuin ilmoittautumaan!
Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään keskiviikkona 11.12.
Tervetuloa, jälleen kerran, herkuttelemaan!


Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät!

Ei kommentteja: