torstai 14. toukokuuta 2020

Movie Night 21.5.2020



Tervetuloa Hyvien Marttojen etäleffailtaan 21.5. klo 17:00 alkaen! Illan elokuvana on  Mike Millsin Vuosisadan naiset:

Santa Barbara, 1979. Avioeronsa jälkeen Dorothea Fields (loistava Annette Bening) kasvattaa Jamie-poikaansa (Lucas Jade Zumann) yksin. Tai ei oikeastaan: koska äiti pyörittää täysihoitolaa, Jamie on naisten ympäröimä. Tärkeimmät heistä ovat hänen paras ystävänsä Julie (Elle Fanning), joka nukkuu hänen sängyssään vaikka suorasukaisesti kieltäytyykin seksistä, sekä hieman vanhempi, purppurapäinen valokuvaaja Abbie (Greta Gerwig), joka on vuokrannut huoneen yläkerrasta. Yhdessä he kasvattavat poikaa. Sanoisimmeko, että melko epäortodoksisin tavoin. (Lähde: episodi.fi)

Ilta alkaa yhteisellä kokoontumisella klo 17:00. Tervehdysten ja kuulumisten vaihdon jälkeen aloitamme elokuvan katsomisen noin 17:15. Elokuvan päätyttyä kokoonnumme taas yhteen keskustelemaan elokuvasta.


Pakkaa siis leffaherkut mukaan ja ilmoittaudu HyMin leffailtaan! Ilmoittautuneille lähetetään erikseen linkki etäyhteyttä varten. Elokuva on katsottavissa Yle Areenasta. Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 20.5. Tapahtuma on avoin kaikille, joten myös ei-jäsenet on tervetulleita.


Ei kommentteja: