keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Tietoa HyMin kesästä ja tulevista tapahtumista



Martat-lehdessä 3/2020 on kuvattu, kuinka eri marttayhdistykset ovat joutuneet poikkeusoloissa pohtiman uusia keinoja toiminnan järjestämiseen. Korona-aika on pakottanut myös Hyvät Martat keksimään uusia toimintatapoja, jotta yhdistyksen toiminta ei olisi lakannut kokonaan. Alun epävarmuuden jälkeen HyMin hallitus ja vapaaehtoiset jäsenet ovatkin järjestäneet hyvällä menestyksellä yhteensä seitsemän etätapahtumaa, joissa on muun muassa pelattu yhdessä, keskusteltu kirjoista, tehty käsitöitä ja leivottu. Kiitos kaikille, jotka ovat ennakkoluulottomasti osallistuneet tapahtumiin :)

Vaikka rajoitustoimia on nyt lähdetty asteittain purkamaan, HyMin hallitus on päättänyt seurata Marttaliiton ja HYYn suosituksia ja järjestää kesäkuun tapahtumat etänä. Kesäkuussa on tiedossa vielä rentoa hengailua, leivontailta ja etäkirjakerho. HyMin etätapahtumiin kaikki osallistujat ovat tervetulleita: voit osallistua halutessasi videokuvan kanssa tai ilman, valinta on sinun.

HyMin hallituksen tietoon on tullut, että Zoom-sovelluksen käyttö ei ole mahdollista kaikille osallistujille, koska esimerkiksi osa työnantajista on kieltänyt sovelluksen käytön tietoturvaongelmien vuoksi. Tulevat etätapahtumat tullaankin järjestämään jonkin toisen sovelluksen avulla. Nyt onkin hyvä hetki opetella uusien ohjelmistojen käyttöä!

HyMin hallitus haluaa painottaa, että kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumiin ikään, opiskelutaustaan tai muihin seikkoihin katsomatta. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää sen jäsenten mielestä innostavaa ja kiinnostavaa toimintaa. Voit vinkata tapahtumaehdotuksia esimerkiksi sähköpostin tai palautelomakkeen kautta. Voit myös järjestää tapahtuman itse! HyMin hallitus auttaa tässä mieluusti.

Heinäkuun ajan Hyvät Martat lomailee. Suunnitelmissa on, että elokuussa HyM voisi kokoontua yhteen esimerkiksi kesäretken merkeissä. HyMin hallitus seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja tekee päätökset syksyn tapahtumista viranomaisten, Marttaliiton ja HYYn ohjeistuksen pohjalta. Tiedotamme elokuun ja syksyn tapahtumista heinäkuun lopulla.

Rentouttavaa kesää ja nähdään marttailloissa!

Hyvät Martat ry:n hallitus 2020




Ei kommentteja: