lauantai 29. tammikuuta 2022

Lauantaikässä jatkuu keväällä!


Lauantaikässä jatkuu jälleen helmikuussa. Kevään ensimmäinen tapaaminen on 12.2. klo 17 alkaen.

Koska HYY suosittelee toistaiseksi lähitapaamisten välttämistä, kevään ensimmäinen lauantaikässä järjestetään etätapaamisena Jitsi Meet -sovelluksen* välityksellä.

Tapaamiseen pääset liittymään tästä linkistä.

Lauantaikässään voit tulla tekemään omaa käsityötäsi tai myös ilman käsityötä vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Mukaan ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet.

Tapahtuma on maksuton.

Tuttuun tapaan lauantaikässässä ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan paikalle voi tulla ja sieltä voi lähteä omien aikataulujen mukaisesti. Tapahtumanjärjestäjä odottelee osallistujia noin puoli tuntia. Jos tiedät tulevasi myöhemmin, on siis hyvä ilmoittaa asiasta esimerkiksi Hyvien Marttojen sähköpostiin, jotta hän tietää olla häipymättä paikalta.

Myöhemmin keväällä lauantaikässää on tarkoitus järjestää joka kuun toisena lauantaina. Maaliskuusta eteenpäin pääsemme toivottavasti jälleen tapaamaan toisiamme kasvotusten Keskuskadun Robert’s Coffeessa.

Tulevat tapahtumapäivämäärät**:
12.3.
9.4.
14.5.

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää lauantaikässään liittyen, laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.

*Jitsi Meet on ilmainen viestintäsovellus, joka ei vaadi rekisteröitymistä. Se toimii selaimilla sekä Android- ja Apple-laitteilla. Tietokoneessa Jitsi Meet toimii suoraan selaimella; klikkaa vain linkkiä. Puhelimella tai tabletilla Jitsiä voi käyttää Jitsi Meet -mobiilisovelluksen kautta tai selaimella.

**Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ei kommentteja: