lauantai 22. tammikuuta 2022

Luistelemaan Tuusulanjärvelle


TAPAHTUMA PERUTTU

Joudumme valitettavasti perumaan luistelutapahtuman, koska reittiä ei ole saatu vielä auratuksi, eikä ole varmuutta onnistuisiko luistelu.

Tervetuloa luistelemaan yhdessä Hyvien Marttojen kanssa Tuusulanjärvelle sunnuntaina 6.2. klo 13:00 alkaen!

Tapaamme Järvenpään Rantapuistossa, joka on Tuusulanjärven retkiluisteluradan yksi aloituspiste. Rata on kokonaisuudessaan noin 18 km pitkä, mutta luistelemme reitistä vain osan, osallistujien toiveiden mukaan. Tarvitset mukaan omat luistimet. HyM tarjoaa osallistujille pientä evästä, mutta otathan mukaan oman juomapullon.

Tapahtumassa on säävaraus: Olosuhteet vaihtelevat järvellä ja mikäli rata on suljettu, tapahtuma perutaan. Tapahtuman järjestäjä tiedottaa tapahtumaan ilmoittautuneita tästä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta viimeistään 4.2. Tapahtuman järjestäjä lähettää lisätietoa tapahtumasta ilmoittautumisen päätyttyä.

Tapahtuma on maksuton HyMin jäsenille. Ei-jäseniltä perimme 3 euron eväsmaksun. Voit ilmoittaa lomakkeella mikäli et halua eväitä, tällöin osallistuminen on ilmaista myös ei-jäsenille. Tapahtuman osallistumisrajoitus on 10 henkilöä. 

 

Ei kommentteja: