maanantai 21. maaliskuuta 2022

Retki Kevätmessuille 10.4.2022


Pitkästä aikaa lähdemme yhdessä messuille! <3

Hyvät Martat ry järjestää retken Kevätmessuille sunnuntaina 10.4. klo 12 alkaen. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa (Messuaukio 1) ja lippu oikeuttaa vierailemaan messuilla klo 17 saakka. Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä HyMin jäsenet että muut toiminnasta kiinnostuneet.

Suomen suurimpana puutarhanhoidon tapahtumana, Kevätmessut kattaa lisäksi rakentamisen ja remontoinnin sekä piensisustamisen ja lähiruoan. Huikea kokonaisuus koostuu tapahtumista Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Osittain samaan aikaan (la-su) järjestetään Lautasella-tapahtuma joka on erityisruokavalioiden oma tapahtuma.

Messuihin ja ohjelmaan voi tutustua tarkemmin: https://kevatmessut.messukeskus.com/
Tapahtumapaikan lähelle pääsee raitiovaunuilla 7,9 ja 2, busseilla ja junalla. Lisätietoja saapumisesta tapahtuman sivuilla.

Ensimmäiset 10 ilmoittautunutta Hyvien Marttojen jäsentä saavat lipustaan 5€ alennuksen, jonka HyM sponsoroi!
  • Sponsoroitu opiskelijan / muut alennusryhmät -lippu 7€ (norm. 12€).
  • Sponsoroitu aikuisen lippu 13€ (norm. 18€)
  • Ei-vielä-jäsenille liput ovat normaalihintaiset.
  • Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Ilmoittaudu mukaan messuille viimeistään 6.4. klo 15 tästä linkistä.

Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 6.4. klo 15 saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et pystyisikään osallistumaan tapahtumaan. Voit hankkia tilallesi tällöin kuitenkin toisen osallistujan.

Nähdään messuilla keväisissä tunnelmissa! :)

Ei kommentteja: