tiistai 29. maaliskuuta 2022

TissiTuokio 6.4.2022


Tervetuloa mukaan HyMin ja Tunne Rintasi ry:n järjestämään TissiTuokioon keskiviikkona 6.4. klo 18-20!

Illan aikana opimme rintojen omatarkkailusta, rintasyövästä sekä liikunnan ja ravitsemuksen vaikutuksista rintaterveyteen.
Lisäksi nautimme pientä syötävää.

Tapahtuma järjestetään Groudon-kokoustilassa Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11).TissiTuokio on maksuton ja mukaan ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-vielä-jäsenet (max. 15 osallistujaa).

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään maanantaina 4.4.

Rintasyöpä on toiseksi yleisin syöpä Suomessa ja jopa joka kahdeksas nainen sairastuu siihen jossain elämänsä vaiheessa. Myös nuorilla voi esiintyä rintasyöpää. Siksi omatarkkailu kannattaa ottaa tavaksi jo nuorena. Se kuuluu omasta terveydestään huolehtimiseen, vähän kuin hampaiden pesu. Nuorena opittua tapaa on helppo jatkaa läpi elämän. Rintasyövän riski kasvaa iän myötä, mutta mammografiaseulontojen piiriin kuuluvat vasta 50-69 -vuotiaat. On siis tärkeää, että jokainen tarkistaa rintansa säännöllisesti.

Tunne Rintasi ry on valtakunnallinen voittoa tavoittelematon kansalais- ja kansanterveysjärjestö, jonka tarkoitus on rintasyövän varhaistoteamisen edistäminen. Yhdistys edistää rintasyövän varhaistoteamista lisäämällä tietoa rintojen omatarkkailusta ja sen merkityksestä sekä rintasyövän oireista. Yhdistys kannustaa ja opastaa rintojen omatarkkailuun, purkaa omatarkkailun esteitä ja edistää tervettä kehonkuvaa, toimien rintojen omatarkkailun parhaana asiantuntijana ja vaikuttajana.

Tunne Rintasi ry:n toimintaan voit tutustua tarkemmin:
  • Kotisivut: https://uudet.tunnerintasi.fi/
  • Facebook: https://www.facebook.com/Tunnerintasi
  • Instagram: https://www.instagram.com/tunnerintasi

Ei kommentteja: