torstai 21. huhtikuuta 2022

Herbsia, beansia ja flowerii - EtäKylvöilta 4.5.2022
Tervetuloa keskiviikkona 4.5. klo 18-19.30 HyMin perinteiseen Kylvöiltaan etänä, kun teemana ovat yrtit, pavut ja kukat!

Illan aikana kylvämme kesäksi kukkia ja muita kasveja parvekkeelle/pihalle istutettavaksi etäyhteyden välityksellä. Illan aikana voit oman valintasi mukaan kylvää mm. kukkivan köynnöksen ruusupavusta, istuttaa yrttiruukun kaupan ruukkuyrtistä tai mitä ikinä keksitkin! Iltaan voi osallistua myös vain seuraamaan muiden istutuksia, oppimaan uutta ja esittämään kysymyksiä. Ilta on avoin kaikille kiinnostuneille! :)

Iltaa varten kannattaa varata seuraavat tarvikkeet:
  • Kukkaruukkuja/maitopurkin pohjia tms.
  • Multaa (kukkamulta, kylvömulta tms.)
  • Haluamiasi ruukkuyrttejä kaupan vihannesosastolta (esim. basilika, persilja, tilli) ja/tai
  • Valitsemiasi kukansiemeniä, esim. ruusupapu, köynnöskrassi ja/tai päivänsini. Huom! Jos kylvät ruusupapua, muista liottaa niitä kylmässä vedessä esim. vesilasissa yön yli.

Ilmoittauduthan mukaan tästä linkistä viimeistään tiistaina 3.5.
Tapahtuma toteutetaan käyttäen Jitsi Meet -sovellusta* ja liittymislinkki iltaan lähetetään erikseen tapahtumaan ilmoittautuneille.

*Jitsi Meet on ilmainen eikä kysy henkilötietoja tai vaadi rekisteröitymistä. Se toimii selaimilla sekä Android- ja Apple-laitteilla. Tietokoneessa Jitsi Meet toimii suoraan selaimella; klikkaa vain linkkiä. Puhelimella Jitsiä voi käyttää Jitsi Meet mobiilisovelluksen kautta tai selaimella.

Jos on ongelmia/kysyttävää etätapahtumaan tai Jitsiin liittyen, laita viestiä hyvat.martat(at)gmail.com.

Ei kommentteja: