keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Kesäkässäkerho 2022


Kesällä 2022 kässäillään jälleen, kun Hyvien Marttojen kesäkässäkerho palaa kesä- ja heinäkuun keskiviikkoiltoihin. Tänä kesänä tapaamispaikkanamme toimii Citykäytävän Robert’s Coffee (Aleksanterinkatu 21). Kahvila sijaitsee Citykäytävässä lähellä Aleksanterinkadun puoleista päätä ja sinne pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla sekä Aleksanterinkadun puolelta että Rautatientorilta Citycenterin läpi.

Voit tulla kesäkässäkerhoon tekemään omaa käsityötäsi ja vaihtamaan kesäkuulumisia muiden paikalla olijoiden kanssa tai myös ilman käsityötä hengailemaan mukavassa seurassa (ja ehkä inspiroitumaan muiden projekteista). Kesäkässään ovat tervetulleita kaikki, sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet.

Kesäkässää järjestetään vuonna 2022 joka keskiviikko 15.6.–13.7. Tapahtuma alkaa kello 17.

Siihen ei ole aiemmilta kesiltä tuttuun tapaan ennakkoilmoittautumista, ja voit tulla paikalle ja lähteä sieltä omien aikataulujesi mukaisesti. Jos arvelet tulevasi tapaamiseen myöhemmin kuin 17.30, on kuitenkin suositeltavaa ilmoittaa asiasta HyMin sähköpostiin, sillä tapahtumavastaava odottelee paikalla puolisen tuntia, mikäli ketään ei näy eikä kuulu.

Tapahtuma on maksuton, mutta mahdolliset ostokset kahvilassa ovat omakustanteisia. Mikäli haluat kysyä jotakin kesäkässäkerhosta tai ilmoittaa oletetun saapumisajankohtasi, laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.

Ei kommentteja: