keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Martat mukana Pridessa!


Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pride järjestetään 27.6.–3.7. Martat on osallistunut Helsinki Prideen vuodesta 2016 lähtien. Tänä vuonna Martat on ensimmäistä kertaa tapahtuman virallinen yhteisökumppani.

Tässä kootusti ohjelmaa, miten voit osallistua Pride-viikon viettoon muiden marttojen seurassa! :)

Marttojen Pride-ryijy työpaja Kiasmassa 1.krs 28.-1.7. klo 13-19
  • Martoille Priden yhteisökumppanuus tarkoittaa myös Pride-viikon ohjelman järjestämiseen osallistumista. Marttojen tämän vuoden käsityöteeman mukaisesti martat ovat opastavat Kädentaito Marttojen johdolla moniväristen ryijysolmujen teossa. Ryijy kasvaa jokaisen solmun myötä ja toimii upeana kuvausseinänä. Valmis työ viedään Helsinki Priden yhteisötilaan Kaapelitehtaalle.
  • Tänään keskiviikkona 29.6. työpajassa paikalla ja opastamassa myös Hyvien Marttojen hallituslaiset Veera ja Ella, tervetuloa morjestamaan! :)

Marttojen kulkue-etkot 2.7. klo 9.30 alkaen
  • Aiempien vuosien tapaan Martat järjestävät kulkue-etkot lauantaiaamuna brunssin ja yhteisen Pride-laittautumisen merkeissä. Voit ilmoittautua mukaan yhteisille etkoille tästä linkistä. Etkot järjestetään Uudenmaan Marttojen toimistolla Lapinlahdenkatu 3A:ssa kello 9.30 alkaen.

Pride-kulkue 2.7. klo 11.30 alkaen, kulkue klo 12
  • Marttojen yhteislähtö: Muutaman vuoden tauon jälkeen on jälleen aika pukea ylle marttapaita tai -huivi ja osallistua yhdessä muiden marttojen tai marttamielisten kanssa Helsingin Pride -kulkueeseen. Osallistuaksesi kulkueeseen sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Martat tapaavat toisensa Senaatintorilla oheiseen kuvaan merkityn tähden kohdalla rekka numero 11 vieressä kello 11.30. Kulkue lähtee liikkeelle kello 12.00. Muista ottaa mukaasi juomapullo, päähine ja vähän evästä, sillä päivästä on tulossa helteinen.

Lisätietoja:

https://www.martat.fi/blogit/pride-yhdenvertaisuuden-juhla/
https://www.martat.fi/martat/yhdistyskanava/toiminta/martat_pridessa/
https://pride.fi/pride-week/

Ei kommentteja: