perjantai 3. elokuuta 2018

Lahjoita keittiötarvikkeita uusille opiskelijoille!

Hyvät Martat organisoi tiistaina 11.9 Uusia Alkuja-tapahtuman, jonka kohdeyleisönä ovat opintonta aloittavat opiskelijat. Tapahtuman teemana on hyvä ja kestävä arki kaikille. Tämän teeman hengessä pyytäisimme nyt kaikkia käymään keittiövälinelaatikot läpi ja lahjoittamaan hyväkuntoiset ja toimivat keittiövälineet opintonsa aloittaville nuorille. Lahjoituksista kootaan mm. mallikattauksia, joista jokainen voi ottaa itselleen tarvitsemiaan tuotteita.

Otamme vastaan kaikkea mitä omaan kotiin muuttava opiskelija voi tarvita. Sähkölaitteita ja teräaseita ei turvallisuussyistä oteta vastaan. Kuorimaveitset ovat sallittuja.
Kerää siis esim. kattiloita, paistinlastoja ja aterimia ja tuo ne HyMin kerhohuoneella järjestettäviin marttailtoihin (lista alla). Jos ilmoitettu ajankohta ei käy sinulle, mutta haluaisit tehdä tavaralahjoituksen etkä malta odottaa tulevia marttailtoja, laita meille viestiä osoitteeseen hyvat.martat (a) gmail.com

Kiittäen,
HyMin hallitus


Tavaralahjoitusten vastaanottopäivät Ilmoitathan spostilla milloin tuot tavaroita, jotta olemme varmasti paikalla!

13.8 klo 17.30 - 19.30 HyMin hallitus kokoustaa. Voit tuoda tavaralahjoituksen kerhohuoneen ala-aulaan, josta viemme sen varastoon.

14.8 klo 18 - 19.30 Kirja&Kässäkerhon tapaaminen. Voit tuoda tavaralahjoituksen kerhohuoneelle ja istahtaa hetkeksi tai koko illaksi kässäilemään tai vain hengailemaan.

Ei kommentteja: