tiistai 28. elokuuta 2018

Uusia Alkuja-tapahtuman sponsorit: esittelyssä Vallila Interior

Hyvät Martat ry on päävastuussa Marttaliiton kanssa Uudenmaan alueen Marttailuviikon Uusia alkuja -tapahtuman järjestämisestä. Tapahtuman ajankohta on tiistai 11.9. klo 15-19. Tapahtumapaikkana toimii Helsingin yliopiston Siltavuorenpengereellä sijaitseva Minerva-tori

Kyseessä on opintonsa aloittaville opiskelijoille suunnattu tapahtuma, jonka ydinideana on ohjeistaa opiskelijoita kestävän arjen valintoihin, niin talouden kuin ympäristön kannalta. Hyvä arki kuuluu kaikille!

Tapahtumassa tarjotaan opiskelijoille monipuolisesti neuvontaa kaikenlaisiin arjentaitoihin, niin säästämiseen ja taloudenhallintaan, kierrättämiseen kuin ruoanlaittoonkin. Tapahtumassa on myös toiminnallisia pisteitä, joissa pääsee itse tekemään ja kokeilemaan. Rahoittajana ja pääyhteistyökumppanina toimii Sitra.

Kiitos Vallilan, tapahtumamme somistus on iloisen pirteä ja mukavan kodikas.

Vallila Interior Oy on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, joka suunnittelee omaa tekstiilikokoelmaa ja on tunnettu sisustuskumppani julkitilaprojekteissa. Vallila edustaa suomalaista suunnittelua ja vie sitä innokkaana maailmalle.


Ei kommentteja: