perjantai 17. elokuuta 2018

Talkoolaisia kaivataan!


HyM järjestää syksyllä useamman ison tapahtuman, joiden tarkoitus on tuoda esille paitsi HyMin myös marttaliiton toimintaa. Sinä voit auttaa tässä tehtävässä. Pienikin työpanos auttaa!

Avajaiskarnevaalit 3.9. klo 14 - 18 Keskustakampuksella
Tarkoituksena on kertoa yhdistyksestämme ja yhdistyksen toiminnasta kaikille kiinnostuneille, myydä haalarimerkkejä sekä ohjata jäsenhakemuksen laatimisessa.
Tule pitämään pyötää vaikkapa vain tunniksi meidän kanssamme. Paikalla on koko ajan vähintään yksi hallituksen jäsen.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://goo.gl/forms/Xlh1MPkEESxZQkh23
 
Uusia Alkuja 11.9 klo 14 - 20
Kyseessä on opiskelijoille suunnattu tapahtuma, joita järjestetään ympäri Suomea 16 eri paikkakunnalla.Tapahtumapaikkana toimii Helsingin yliopiston Siltavuorenpengereellä sijaitseva Minerva-tori (Siltavuorenpenger 5 A). Tapahtuman ydinideana on ohjeistaa opiskelijoita kestävän arjen valintoihin, niin talouden kuin ympäristön kannalta. Tärkeimpänä sisältönä tapahtumassa on kierrätystori (Kupit ja kapustat kiertoon -piste), johon
kerätään martoilta hyväkuntoisia ja heille ylimääräisiä keittiötarvikkeita ja astioita. Näitä tavaroita opiskelijat voivat tapahtumista noutaa täysin ilmaiseksi.

Voit olla mukana esimerkiksi keittiötavaroiden ja astioiden
keräämisessä tai lahjoittamisessa, tapahtumajärjestelyissä tapahtumapäivänä tai vaikkapa mainostaa tapahtumaa omassa lähipiirissäsi.

Kiinnostuitko? Laita meille sähköpostia niin kerromme lisää

Ei kommentteja: