tiistai 15. lokakuuta 2019

Halloween-teemainen leffailta Kinopolissa

Halloween, Kurpitsa, Tumma, Tausta, Epäilyttävältä

Tervetuloa HyMin hy-yytävään Halloween-teemaiseen leffailtaan 29.10 klo 17.00 alkaen!

Ilta alkaa klo 17.00 koko perheen hömppäkomedialla Hotel Transylvanialla:

Mitä hirviöt tekevätkään lomallaan? Matkaavat kreivi Draculan omistamaan luksushotelli Transylvaniaan! Hotelliin ei yksikään ihminen ole jalallaan astunut, sillä se sijaitsee katseilta piilossa pelottavan kummitusmetsän keskellä. Dracula (äänenä Adam Sandler / Jukka Rasila) perusti sen sata vuotta sitten turvasatamaksi kaikille ihmisten vainoamille hirviöille sen jälkeen, kun hänen oma rakastettunsa menetti henkensä hirviövainon uhrina.

Tuosta tulen ja seipäiden täyttämästä yöstä Draculalla on muistona suloinen tytär Mavis (Selena Gomez / Yasmine Yamajako), jota isä-Dracula on vannonut suojelevansa viimeiseen asti. Mutta kuten kaikki tietävät, teini-iässä (vampyyreiden vuosissa 117 vuotta) lapset alkavat kapinoida ja irrottautua ylisuojelevista vanhemmistaan. Kun Mavisin 118-vuotissyntymäpäivänä hotellille kaikista turvatoimista huolimatta eksyy nuori ihmispoika (Andy Samberg / Petrus Kähkönen) reppuineen, kääntyy niin isän ja tyttären kuin kaikkien hotellin monsterivieraiden elämässä uusi, mullistava lehti (episodi.fi).

Noin klo 18.30 jatkamme iltaa Ari Asterin psykologisella kauhu-draamalla Hereditary – pahan perintö:

Kun Grahamin perheen matriarkka Ellen kuolee, hänen tyttärensä perheelle alkaa selvitä salaperäisiä ja yhä karmivampia salaisuuksia suvun historiasta. Mitä enemmän Grahamin perhe saa selville sukunsa synkästä menneisyydestä, sitä kiihkeämmin he yrittävät paeta pahaenteiseksi ja periytyväksi osoittautuvaa kohtaloaan, joka tuhoaa hitaasti kaiken ympäriltään. Esikoiselokuvassaan käsikirjoittaja-ohjaaja Ari Aster päästää pahimmat painajaiset täysin valloilleen. Nouseva ohjaajatähti nostaa kauhuelokuvan uudelle hyytävälle tasolle, vyöryttäen tavanomaista perhetragediaa taidokkaasti kohti väistämätöntä ja kirottua kohtaloaan
(finnkino.fi).

Tapahtuma järjestetään Otaniemen Kinopolissa (osoitteessa Otakaari 20 A ). Kinopoli on 20-paikkainen elokuvateatteri Otaniemessä ja sen varustelu mahdollistaa upean elokuvaelämyksen kirkkaan ja tarkan kuvan sekä jykevän äänimaailman kautta. Elokuvateatterin ovi löytyy tien (Otakaari) puoleiselta sivulta A-rapusta. Ovelta opasteet ohjaavat eteenpäin. Lisätietoa Kinopolista löydät täältä.

Voit tulla paikalle katsomaan ensimmäisen elokuvan (noin klo 17-18.30) toisen elokuvan (noin 18.30-21.00) tai vaikka molemmat! Tarjolla on hyvää seuraa ja herkullisia leffaeväitä. Tapahtuma on ilmainen HyMin jäsenille, ei-jäsenille ilta maksaa 10 e. 

Ilmoittaudu mukaan tästä. Huomioi, että ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Ilmoittautuminen päättyy 25.10.

Ei kommentteja: