tiistai 15. lokakuuta 2019

Vuoden 2019 jäsenkyselyn tulokset

Leivonnaiset, Leipoa, Makea, Tonttu, Kuorrutus Sokerin



Hyvien Marttojen vuoden 2019 hallitus keräsi syyskuussa 2019 jäsenkyselyn avulla palautetta yhdistyksen toiminnasta sekä kehitysehdotuksia ja ideoita tuleville vuosille. Nyt haluamme jakaa lyhyesti kyselyn päätuloksia kaikkien vanhojen jäsenten ja toiminnasta kiinnostuneiden kanssa. Kyselyyn tuli yhteensä 24 vastausta. 40 % vastanneista oli ollut HyMin jäsen 1– 5 vuotta, reilu kolmannes vastanneista alle vuoden. Valtaosa vastanneista oli siis suhteellisen tuoreita toimijoita yhdistyksessä ja saimme jopa muutaman vastauksen ei-jäseniltä. Puolet kyselyyn vastanneista oli tällä hetkellä päätoimisia opiskelijoita ja lähes 60 % opiskeli tällä hetkellä Helsingin yliopistossa. 

Hyvät Martat ry toimii Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan alaisena järjestönä. Tämä näkyi vastauksista etenkin kysyttäessä, mistä vastaajat ovat saaneet tietoa Hyvistä Martoista: lähes 60 % vastaajista oli saanut tietoa toiminnasta HYYn tapahtumista (esimerkiksi Fuksiseikkailusta ja avajaiskarnevaaleilta) tai HYYn tiedotuksen kautta. Osa vastanneista oli kuullut HyMistä ystävän, tuttavan tai Marttaliiton kautta. 

Kysyttäessä minkälaisissa asioissa HyMin hallitus on onnistunut erityisen hyvin viimeisen vuoden aikana, esiin nousi etenkin tapahtumien monipuolisuus, osallistumishinnat ja tapahtumatiedotus. Tiedotukseen liittyen toivottiin kuitenkin, että tapahtumailmoitukset julkaistaisiin aiemmin. Tartumme tähän ja pyrimme tulevaisuudessa jakamaan tapahtumailmoitukset hyvissä ajoin, jos vain mahdollista, niin kaksi viikkoa ennen itse tapahtumaa. Samaan kysymykseen vähiten vastauksia oli tullut liittyen näkyvyyteen Marttaliiton tapahtumissa, ympäristötietoisuuteen ja kulttuuritapahtumiin.

Kulttuuritapahtumat kiinnostivatkin kyselyyn vastanneita eniten erilaisista tapahtumista. Tulevaisuudessa kiinnitämme tähän huomiota ja tulemme järjestämään enemmän kulttuuritapahtumia. Jos sinua kiinnostaa nyt osallistua kulttuuritapahtumaan, niin vielä on aikaa ilmoittautua HyMin show & dinner pikkujouluihin. Lisätietoa löydät täältä. Myös leivontaan liittyvät tapahtumat ja erilaiset ekskursiot ja vierailut kiinnostivat vastanneita. Ensi viikonloppuna HyM vierailee Vallilan Outlet-myymälässä ja vielä ennätät muutaman päivän ajan ilmoittautua mukaan. Lisätietoa tapahtumasta. 

Kyselyyn vastanneiden mukaan sopivin ajankohta tapahtumille olisi arkipäivänä, etenkin keskiviikkona tai torstaina, klo 17.00 tai 18.00 alkaen. Omat harrastukset, työ ja muut menot nähtiin suurimpana esteenä osallistua toimintaan mukaan. 

Kiitos paljon kaikille kyselyyn vastanneille! Kyselyn tuloksia käytetään apuna, kun suunnitellaan ensi vuoden toimintaa. Palautetta ja kehitysideoita saa antaa jatkossakin palautelomakkeen kautta: https://goo.gl/forms/l0NqCCfRWg8Lowih2

Mukavaa syksyn jatkoa!
Hyvät Martat vuoden 2019 hallitus <3 p="">

Ei kommentteja: