Tervetuloa
perinteikkääseen Hyvien Marttojen ja Akateemisen Olutseuran olutruokailtamaan
8. marraskuuta klo 19.00 alkaen! Tule nauttimaan kekriteemaisesta illallisesta
hyvän seuran ja maukkaiden oluiden kanssa. Kekri tarkoittaa perinteistä
suomalaista syysjuhlaa, jolloin nautitaan erilaisista satokauden antimista.
Illan menu onkin rakennettu hyödyntäen syksyisiä satokauden raaka-aineita,
maustettuna erilaisilla oluilla:
Alkuruoka:
-Kurpitsakeittoa, creme
fraichea ja mallasöljyä
-Golden/Brown ale
Pääruoka:
-Sieni-perunakrokettia,
haudutettua kaalia, paahdettuja kasviksia ja tummaa olutkastiketta
-Porter/Stout
Jälkiruoka:
-Omenatartaletit
vanilja-mallaskreemillä ja omenavaahdolla
-Sour/Neipa
Osallistumismaksu
sisältää 3 ruokalajin illallisen sekä oluen kullekin ruokalajille. Illallinen
(sis. juomat) maksaa AOSin ja HyMin jäsenille 15 euroa, muille 25 euroa.
Alkoholiton illallinen sisältää alkoholittomat oluet alku- pää – ja
jälkiruoalle. Molemmista järjestöstä mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi
ilmoittautunutta/ järjestö. Voit osallistua myös tapahtumaan talkoolaisena.
Talkoolaiset saapuvat paikalle klo 13.00 alkaen ja osallistuvat muun muassa
illallisen valmistamiseen, kaupassa käyntiin ja muihin käytännönjärjestelyihin
ennen iltamia ja niiden aikana. Talkoolaisena osallistuminen tapahtumaan on
ilmaista.
Ilmoittaudu mukaan ja
suorita maksu viimeistään 5.11. Klo 24 mennessä. Maksa illallinen
Hyvien Marttojen tilille FI73 1572 3000 3095 67 käyttäen viitenumeroa 12467.
Iltamat järjestetään Alexander-tilassa Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11,
Helsinki). Sisäänkäynti aukion puolelta. Soita summeria
"Alexander-osakunnat". Ilmoittaudu mukaan pelkästään iltamiin (alkaen
klo 19.00) tämän
lomakkeen kautta. Talkoolaiseksi voit
ilmoittautua erillisen lomakkeen kautta.
***
Welcome to the Beer Dinner with Academic Beer Society and Hyvät Martat on
Friday 8th of November at 19:00! Beer Dinners menu will be inspired
by Kekri, old Finnish harvest festival. All three courses will be paired with
suitable beers:
Starter:
-Pumpkin Soup with Creme Fraiche and Malt oil
-Golden/Brown ale
Main course:
-Potato-Mushroom Croquettes, Stewed Cabbage, Roasted
Vegetables and Dark Beer Sauce
Dessert:
-Apple Tartlet with Vanilla-Malt Custard and Apple
Foam
-Sour/Neipa
Entry fee for AOS or HyM members is 15€, others 25€. AOS and HyM needs also
voluntary workers. If you come to help, entrance fee for the Beer Dinner is 0 €
for you. We need you to carry beer/groceries, cooking and cleaning. Volunteers arrive to Domus Gaudium at 13:00 onwards.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti