maanantai 7. lokakuuta 2019

Retki Vallilan Outlet-myymälään ja Makaronitehdas-ravintolaan :)

Tervetuloa mukaan rentouttavalle lauantairetkelle 19.10. Vallilan Outlet myymälään Vantaalle ja syömään Kulinaarikerhon puitteissa herkullista pastaa ravintola Makaronitehtaaseen! :)

Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 17.10.

Voit ilmoittautua myös vain toiseen tapahtuman osa-alueista! Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin retkestä kiinnostuneet! Retken yhteyteen voi myös yhdistää itse muuta ohjelmaa Tammiston Kauppatien varressa tai Jumbossa! Nappaa siis kaveri kainaloon ja ei kun menoksi!

-

Vallila Outlet

Aloitamme retken klo 11 tutustumalla Vallilan Outlet-myymälään (Tammiston kauppatie 27, Vantaa). Kaipaako sisustuksesi täydennystä uusilla verhoilla, koristetyynyillä, matoilla tai ehkäpä astioilla? Valikoimasta löytyvät syksyn uutuudet kuin jo hieman vanhemmat kuosit outlet-osastolta!

Vallila Interior on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Vallilan sisutustekstiileistä ja -tuotteista koostuva kokoelma uudistuu kaksi kertaa vuodessa. Pääset tutustumaan osaan tuotteista jo etukäteen verkkokaupan kautta.

Alennukset

Outlet-puolen tuotteet ovat aina vähintään -30% alennuksessa lähtöhinnasta, mutta muun muassa matot voivat olla jopa -50%! Lisäksi retkelle osallistujat saavat käyttöönsä etusetelit, joiden kanssa normaalihintaisista tuotteista on mahdollista saada -25% alennus!

-

Kulinaarikerho: Makaronitehdas

Shoppailemisen jälkeen siirrymme herkuttelemaan kauppakeskus Jumboon ravintola Makaronitehtaaseen, jossa aloitamme noin klo 12 (Vantaanportinkatu 3, Vantaa). Kävelymatka Vallilan myymälästä noin 1,2km, mutta saamme järjesteltyä luultavasti myös kimppakyytejä!

Makaronitehtaassa keskitytään yhteen asiaan: tekemään Suomen parasta ja tuoreinta pastaa. Lisäaineettoman pasta viimeistellään herkullisilla lisukkeilla, pastakastikkeilla ja keittiöissä valmistuvilla makkaroilla. Myös kuohuviini- ja samppanjavalikoimaan on panostettu.

Maittavaan menuun voit tutustua etukäteen tästä. Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse.


Tervetuloa!


Ei kommentteja: