maanantai 6. tammikuuta 2020

Fat Lizard -panimokierros & Kulinaarikerho

Tervetuloa Hymin ja Akateemisen olutseuran kanssa retkelle Fat Lizardin panimolle ke 15.1. klo 18. Kohde sijaitsee Espoossa Otaniemessä Betonimiehenkuja 8:ssa.

Kierros kestää noin 1,5h ja kierroksella käydään läpi oluenvalmistusta, tuotantotiloja, firman historiaa ja kierroksen hintaan kuuluu tuoreiden oluiden maistelu.

Panimokierroksen jälkeen siirrymme Fat Lizard -ravintolaan Kulinaarikerhon puitteissa. Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Osallistuminen kulinaarikerhoon on vapaaehtoista ja voit osallistua panimokierroksen sijaan myös vain ruokailuun. Voit tutustua ravintolaan tarkemmin täältä: https://ravintolafatlizard.fi/

HyM sponsoroi jäseniensä osallistumista siten, että viisi ensimmäiseksi ilmoittautunutta HyMin jäsentä saa 10 euron edun, jolloin retkelle jää hintaa 20€/hlö. Retken hinta on muuten 30€/hlö.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 12.1.

Etulomake HyMin jäsenille (retken hinta 20€) löydät täältä: https://forms.gle/tgtrzULiuPYCSw2r7 Lomake sulkeutuu automaattisesti, kun se on täynnä.

Ilmoittautumislomake kaikille, retken hinta 30€: https://forms.gle/mu6qnNx4umHbjJFV8


*Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 12.1. saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et pääsisikään tulemaan paikalle. Tällöin voit hankkia tilallesi myös toisen osallistujan.

Ei kommentteja: