tiistai 14. tammikuuta 2020

Lautapelejä ja hallitustoimintaa

Kilpailu, Peli, Vuorovaikutus, Voitto, Lautapeli



Kiinnostaako hallitustoiminta ehkä Helsingin yliopiston hauskimmassa järjestössä? Pidätkö lautapeleistä? Vai kaipaatko vain mukavaa tekemistä tiistai-iltaan? Oli vastaus mikä tahansa, tervetuloa 28.1. klo 18.00 alkaen Domus Gaudiumin Alexander-kerhotilaan viettämään aikaa HyMin vuoden 2019 hallituksen kanssa. Illan aikana pelaamme lautapelejä, nautimme pienistä herkuista ja maistelemme erilaisia siidereitä. Tiesitkö, että pienpanimo-olueiden lisäksi kiinnostus aitoihin käsityönä tehtyihin siidereihin on kasvussa? Illan aikana pääsemme maistelemaan näitä hedelmäisiä makuja. Tervetuloa paikalle vaikka siideri ei olisi sinun juttusi, meillä on tarjolla myös raikkaita alkoholittomia juomia!

Illan aikana pääset kuulemaan minkälaista hallituksessa toiminen on ja minkälaisia tehtäviä hallituksessa voi hoitaa. Voit myös esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä HyMin hallituslaisille. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen tapahtumaan sulkeutuu 26.1. Ilta on ilmainen HyMin jäsenille, muilta perimme 10 euron maksun. 

Psst.! Tämä on viimeinen mahdollisuus saada upea Hyvät Martat juhlavuoden heijastin! Tämän tapahtuman jälkeen heijastimet siirtyvät tuotemyyntiin.

Ei kommentteja: