keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Maailman suurin marttailta Siperian Marttojen kanssa!



Tervetuloa juhlimaan 13.2. Maailman suurinta marttailtaa yhdessä Hyvien Marttojen ja Siperian Marttojen kanssa. Toista kertaa järjestettävän Maailman suurimman marttaillan teemana on Nyt tehdään hyvää – ruokaa kestävään arkeen. Leivomme illan aikana pieniä herkkuja käyttäen apuna Marttaliiton loihtimia reseptejä: muun muassa punajuurileipää ja puolukka-porkkanakääretorttua. Illan aikana on tiedossa myös pienimuotoista askartelua. Illan teemana on siis rento yhdessäolo, askartelu ja leipominen. Voit ottaa myös oman käsityön mukaan!

Koska 13.2. on ystävänpäivän aatto, voit ottaa mukaasi ystävän tai tuttavan, joka ei (vielä :)) kuulu marttoihin. Muista kuitenkin ilmoittaa myös hänet ilmoittautumislomakkeella, niin osaamme varata tarpeeksi raaka-aineita ja tarvikkeita kaikille. Eli kaikki marttojen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan. Vuoden alussa on hyvä hetki aloittaa uusi harrastus!

Ilta järjestetään Hyvien Marttojen kerhotilalla Domus Gaudiumilla, Alexander-klusterissa (osoite: Leppäsuonkatu 11) klo 18.00 alkaen. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 10.2. Pyrimme huomioimaan mahdolliset ruokavaliot tai allergiat vähintään hankkimalla korvaavat tuotteet tilalle, mutta resepteissä käytämme esimerkiksi gluteenia sisältäviä jauhoja. Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova.

Tervetuloa!

Ei kommentteja: