torstai 23. tammikuuta 2020

Haetaan hallituslaisia!


Kädet, Ystävyys, Ystävät, Lapset, Hauskaa, Onnellisuus
Hei sinä: kiinnostaako tapahtumien järjestäminen tai haluatko saada kokemusta järjestötoiminnasta?

Hyvät Martat ry on 26-vuotias rekisteröity yhdistys Helsingistä. Yhdistyksen kerhotilat sijaitsevat Leppäsuonkadulla Domus Gaudiumin tiloissa, jossa hallitus ja jäsenistö kokoontuvat esimerkiksi erilaisten ruoka- ja kässäiltojen parissa. Hyvät Martat järjestää myös erilaisia kulttuuri- ja liikuntatapahtumia sekä vierailuja erilaisiin kohteisiin. Jokaisella hallituksen jäsenellä on vastuu omasta tehtävänkuvasta, esimerkiksi kulttuuritapahtumien järjestämisestä. Hallituksessa voi toimia esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:  

  • Kulttuurimartta: Järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten vierailuja museoihin, teatteriin, balettiin… Mitä vain keksit!
  • Käsityömartta: Järjestää erilaisia käsityöiltoja oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.
  • Liikuntamartta: Järjestää liikunta- ja hyvinvointitapahtumia. Aikaisempina vuosina HyM on käynyt muun muassa kokeilemassa ilmajoogaa, tankotanssia, fat bike pyöräilyä…
  • Ruokamartta: Järjestää ruoka- ja leivonta-aiheisia iltoja kerhotilallamme Domus Gaudiumilla.
  • Tiedottaja: Tiedottaa jäseniä ja toiminnasta kiinnostuneita HyMistä ja HyMin tapahtumista. Päivittää HyMin Instagramia ja Facebook-sivua.
  • Rahastonhoitaja: Yhdistyksen ehkä tärkeimpiä tehtäviä: rahastonhoitaja huolehtii rahavaroista, kirjanpidosta ja maksaa laskut. Hän myös antaa hallitukselle selvityksen taloudesta ja laatii kirjanpitolain mukaisen tilinpäätöksen. Näissä tehtävissä pääset oppimaan paljon hyödyllisiä taitoja!
  • Sihteeri: Hallituksen kokouksessa sihteeri kirjaa päätökset ylös ja laatii pöytäkirjan. Hän huolehtii myös asiakirjojen arkistoinnista ja esityslistan laatimisesta yhdessä puheenjohtajan kanssa.
  • Ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava: Haluatko olla mukana kehittämässä HyMin toimintaa ympäristötietoiseksi ja yhdenvertaiseksi? Ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaavana pääset laatimaan HyMin yhdenvertaisuus- ja ympäristösuunnitelman ja huolehtimaan, että näitä toteutetaan HyMin tapahtumissa.
Vaikka hallituksen vastuualueet jaetaan hallituslaisten kesken, ei se tarkoita, että sinun tarvii toimia yksin. Yhdessä tekeminen on tärkeä arvo Hyville Martoille ja tapahtumia voi aina järjestää yhdessä muiden hallituslaisten tai jäsenten kanssa. Aikaisempi kokemus hallitustoiminnasta ei ole tarpeen, vaan tärkeintä että olet oma aito itsesi ja innostunut kehittämään HyMin toimintaa. Hallituksessa pääset järjestämään juuri sellaisia tapahtumia, jotka kiinnostavat sinua itseäsi. Lisäksi pääset osaksi mukavaa hallitusporukkaa, joka kokoustaa aktiivisella toimintakaudella noin kerran kuussa.

Kiinnostaako? Ilmoittaudu mukaan lautapeli-iltaan 28.1. ja tule kuulemaan minkälaista on toimia HyMin hallituksessa (huom! ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina) tai laita sähköpostia osoitteeseen hyvat.martat[at]gmail.com ja kerro minkälaiset tehtävät kiinnostavat sinua. Uusi hallitus valitaan 10.2. vuosikokouksessa. Lisätietoa vuosikokouksesta löydät täältä.

Ei kommentteja: