sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Kirja- & kässäkerho 21.10.2020



Lokakuun kirjakerhossa luetaan satuja! Tuttuun tapaan teemamme on erittäin lavea, joten voit lukea oman valintasi mukaan joko yhden sadun tai kokonaisen kokoelman, perinteisiä tai moderneja satuja tai lasten satujen sijaan aikuisille suunnattuja satuja. Vinkkejä esimerkiksi aikuisten satuteoksiin löytyy vaikkapa täältä.

Paikalle voi tulla myös tekemään omia käsitöitä tai vain kuuntelemaan keskustelua saduista. Ei siis haittaa, vaikket ehtisikään lukea suunnittelemaasi satuteosta kerhon alkuun mennessä!

Kirja- ja kässäkerhoon on myös erittäin hyväksyttävää tuoda omia eväitä, koska tapahtumassa ei yleensä ole järjestetty mitään tarjoiluja.

Tapahtuma järjestetään 21.10. klo 18 alkaen Alexander-kerhotilassa Domus Gaudiumilla. Tilaan järjestetään myös etäyhteys Jitsi-sovelluksella, mikäli joku ei voi tai halua osallistua tapaamiseen livenä. Etäyhteyslinkki lähetetään sähköpostitse etänä osallistuville.

Seuraamme aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ja kattojärjestöjemme suosituksia, ja mikäli tilanne niin vaatii, tapahtuma toteutetaan kokonaan etäyhteyden kautta. Tästä tiedotetaan tarvittaessa ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen kirja- ja kässäkerhoon tapahtuu tästä linkistä! Ilmoittautuminen päättyy 18.10. Mikäli sinulla on kysymyksiä tapahtumaan liittyen tai joudut perumaan osallistumisesi, lähetäthän viestiä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com!

Ei kommentteja: