maanantai 26. lokakuuta 2020

Tietoa HyMin loppuvuodesta ja ETÄNÄ: Viinien maistelua ja pelailua

Ajankohtaisen koronatilanteen vuoksi HyMin hallitus on päättänyt Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan ohjeistuksen mukaisesti suosia etätapahtumia loppuvuoden ajan. Koronatilanteen takia olemme joutuneet myös perumaan osan suunnitelluista syksyn tapahtumista. Tapahtumamuutokset näkyvät esimerkiksi tulevat tapahtumat -osiossa.

Kasvokkain järjestettävissä tapahtumissa keräämme osallistujalistaa sekä suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Olemme myös rajanneet osallistujamäärän näissä tapahtumissa 10 ihmiseen.

Koska  koronatilanne ja toimintaohjeistukset voivat muuttua nopealla aikataululla, voimme joutua muuttamaan syksyn toimintasuunnitelmaa tai perumaan tapahtumia. Toiminnan suunnittelu on tässä tilanteessa haastavaa ja pahoittelemme tapahtumamuutoksia. Tapahtumista tiedotetaan kuitenkin tuttuun tapaan blogissa, sähköpostilistalla sekä sosiaalisessa mediassa.

HyMin hallitus toivottaa tästä huolimatta kaikille ihanaa syksyä. Nähdään etätapahtumissa!

Järjestöilta: Viinien maistelua ja pelailua ETÄNÄ!

HyMin järjestöilloissa kaikki vanhoista jäsenistä uusiin, toiminnasta hieman kiinnostuneisiin ovat tervetulleita viettämään iltaa yhdessä! Koronatilanteen vuoksi järjestöiltaa vietetään tänä vuonna etänä. 
 
Nappaa mukaan lempiviinisi tai muu lempparijuomasi ja tule pelaamaan pelejä HyMiläisten kanssa 4.11. klo 18.00 alkaen. Voit myös vinkata tapahtumasta kaverillesi ja tuoda hänet mukaan tutustumaan HyMin toimintaan. 
 
Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 3.11. klo 16.00. Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään linkki osallistumista varten. 


Ei kommentteja: