tiistai 27. lokakuuta 2020

Kirja- & kässäkerho 25.11.2020


Marraskuun kirjakerhossa singahdamme suomalaisen science fictionin maailmaan! Tavalliseen tapaan valitset lukemasi kirjan itse. Mikäli suomalaisen tieteiskirjallisuuden kenttä ei ole sinulle entuudestaan tuttu, vinkkejä löytyy tästä Helmetin artikkelista ja tämän Kirjavinkkien artikkelin lopussa olevasta listasta. Ja jos lukulistallasi sattuisi olemaan jonkun muunmaalaisen kirjailijan scifi-teos, voit tietenkin lukea myös sen.

Voit tulla mukaan myös tekemään omia käsitöitäsi tai vain kuuntelemaan keskustelua tieteiskirjallisuudesta.

Tapaaminen järjestetään keskiviikkona 25.11. klo 18 alkaen Alexander-kerhotilassa Domus Gaudiumilla. Edellisten kertojen tapaan tilaan järjestetään myös etäyhteys Jitsi-sovelluksen kautta, mikäli joku ei pääse livetapaamiseen. Jitsi-linkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen mukana.

Ilmoittautumaan kirja- ja kässäkerhoon pääset tästä linkistä! Ilmoittautuminen päättyy 22.11. Jos haluat kysyä jotakin tapahtumaan liittyen tai joudut perumaan osallistumisesi, lähetä viestiä osoitteeseen hyvät.martat@gmail.com.

Koronaepidemiasta johtuen livetapahtumiemme osallistujamäärä on tällä hetkellä rajattu kymmeneen henkilöön. Tapahtuman ilmoittautumislomake sulkeutuu automaattisesti määrän täytyttyä. Suosittelemme myös kaikille tapaamiseen osallistuville kasvomaskin käyttöä ja hyvää käsihygieniaa. Seuraamme edelleen aktiivisesti myös viranomaisten suosituksia, ja mikäli tilanne sitä vaatii, kirja- ja kässäkerhon tapaamiset siirretään tarvittaessa kokonaan etänä tapahtuviksi.

Ei kommentteja: