keskiviikko 16. helmikuuta 2022

Anna tapahtumavinkkejä HyMille


Hyvissä Martoissa toiminta on vaihtelevaa niin ajankohtien kuin sisältöjenkin puolesta. Osa tapahtumista kokoontuu säännöllisesti, esimerkiksi kerran kuussa. Kaikki tulevat tapahtumamme päivittyvät tänne. Tulevista tapahtumista ilmoitetaan viestintäkanavissamme, eli sähköpostilistalla oleville ja tiedot päivitetään myös blogiin, Facebookiin ja Instagramiin tapahtuman lähestyessä. Hallituksen jäsenet järjestävät erilaisia tapahtumia jäsenten toiveiden pohjalta. Myös jäsenet voivat järjestää marttaillan itselleen tärkeästä teemasta. Yksin ei kuitenkaan tarvitse hoitaa järjestelyjä, sillä hallituslaiset auttavat mielellään.

Pyrimme yhdistyksenä järjestämään monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa, josta löytyy jokaiselle jotakin itseä kiinnostavaa!
Emme kuitenkaan osaa lukea ajatuksia, joten meille saa myös antaa vinkkejä, mitä toivoisi tulevien tapahtumien teemaksi/sisällöksi! :)

Nyt onkin tilaisuutesi antaa meille tapahtumavinkkejä; mitä toivoisit, että teemme seuraavaksi? Haluaisitko itse pitää meille marttaillan? Ehdotus voi olla niin kasvokkain kuin etänä tapahtuvaa toimintaa.

Voit antaa vinkkisi palautelomakkeen kautta, lähettämällä meille viestiä hyvat.martat(at)gmail.com tai Instagramissa viestillä ja kommentoimalla.

Kiitos tapahtumavinkeistä!

Ei kommentteja: