tiistai 1. helmikuuta 2022

Etäsuklaatasting 17.2. klo 18-19


Hyvät Martat ry kutsuu Sinut juhlistamaan 28-vuotista taivaltaan etävuosijuhlille torstaina 17.2. klo 18, ohjelmassa on tänä vuonna etäsuklaatasting!


Vaikka juhlat järjestetään tänä(kin) vuonna poikkeuksellisesti etänä, halusimme ohjelman silti olevan ainutlaatuinen ja kiinnostava! Tänä vuonna juhlavieraat pääsevätkin nauttimaan kotonaan oululaisen suklaayritys ChocoSomnian herkullisista käsintehdyistä suklaista!

Suklaamestari Riikka Ojanen toimii matkaoppaana ja kertoo matkan varrella hauskoja tarinoita suklaan historiasta ja sen vaikutuksista ihmisiin. Luvassa on rento ja ikimuistoinen tilaisuus, jossa pääset nauttimaan 12 täysin erilaista käsintehtyä suklaata. Jokaiselle osallistujalle lähetetään etukäteen kotiin suklaamaistelupaketti sekä viinisuositukset. Suklaissa ei ole käytetty gluteenia, mutta suklaat saattavat sisältää jäämiä gluteenista ja pähkinästä (tehtaalla käsitellään joskus gluteenipitoisiakin tuotteita). Paketissa on 12 suklaalaatua, joista 4 on vegaanisia, muissa suklaissa on mukana maitoa/kermaa.


Vuosijuhlien ohjelma

18.00 Etäsuklaatasting Teamsissa
19.00 Suklaatasting päättyy ja Jitsi-jatkot alkavat eli ilta jatkuu vapaamuotoisesti yhdessäolon ja pelailun merkeissä, kesto noin 1h.

Osallistuminen

Etäsuklaatastingin osallistumismaksu on 45,90€.
HyM tarjoaa 15:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle jäsenelleen 10€ edun, jolloin hinnaksi jää 35,90€!
Tapahtumaan ovat tervetulleita niin Hyvien Marttojen jäsenet, muiden marttayhdistysten jäsenet kuin myös ei-vielä-jäsenet.

Vuosijuhlien Jitsi-jatkoille voi osallistua myös ilman etäsuklaatastingiin osallistumista, tälle on ilmoittautumislomakkeessa oma kohtansa (ilmainen osallistuminen).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan herkuttelemaan ja juhlimaan viimeistään sunnuntaina 6.2. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Lähetämme vielä lisätietoja ja tapaamislinkit ennen tapahtuman ajankohtaa.

Ilmoittautumislomake 15:lle ensimmäiselle HyMin jäsenelle (jos lomake on sulkeutunut, vastaa alempaan lomakkeeseen)

Ilmoittautumislomake muiden marttayhdistysten jäsenille ja ei-vielä-jäsenille

Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 6.2. saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et pystyisikään osallistumaan tapahtumaan. Voit hankkia tilallesi tällöin kuitenkin toisen osallistujan.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tapahtumasta tai joudut perumaan osallistumisesi, ota yhteyttä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.

Ei kommentteja: